Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Prezentaci V Powerpointu?

Jak stáhnout prezentaci v Powerpointu?

Klikněte na kartu Soubor. Klikněte na Uložit jako a potom proveďte jednu z následujících akcí: U prezentace, kterou můžete otevřít jenom v PowerPoint 2010 nebo PowerPoint 2007, vyberte v seznamu Uložit jako typ možnost PowerPoint Prezentace (*. pptx).

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Jak z CD do PC?

Kopírování hudby, obrázků a videí z CD nebo DVD do počítače se říká taky jinak „ripování" nebo „ripping". K obojímu můžete používat Windows Media Player.
...
Kopírování hudby z CD
  1. Spusťte program Windows Media Player.
  2. Vložte zvukový disk CD do jednotky CD na počítači.
  3. Vyberte tlačítko Kopírovat z disku CD .
Jak vypalovat na CD?
Zápis dat na CD i DVD probíhá podobně. Po vložení prázdného média do mechaniky si z nabídky Start zvolte možnost Počítač a v otevřeném okně poklepejte na ikonku vypalovací mechaniky. Systém se poté dotáže, jakým způsobem chcete data na vložený disk vypalovat.

Někdo se také může ptát, jak ripovat cd?

Pokud budete chtít ripovat hudební CD, pak postupujte v následujících krocích:
  1. 1) V hlavním menu programu zvolte položku „Audio + Hudba"
  2. 2) Následně zvolte „Ripovar Audio CD"
  3. 3) Vložte do CD či DVD jednotky hudební disk, program vás informuje, zda je vložené médium v pořádku a lze pokračovat v ripování.
A další otázka, jak stáhnout video z youtube mp3?
Chcete-li stáhnout hudbu z YouTube a uložit ji následně do mp3, které si nahrajete třeba do telefonu, vystačíte si s on-line nástrojem yout.com. Na YouTube si najděte jakoukoliv písničku, kterou chcete stáhnout – že u ní je video nevadí – nástroj ho odstraní.

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

Někdo se také může ptát, jak stáhnout video z youtube na mobilu?

Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout.
Jak se stahují písničky?
Námi velmi doporučovaným způsobem stahování je služba Uložto.cz, které nabízí obrovskou sbírku písniček v mp3, filmů, seriálů, e-knih, her i čehokoliv jiného. Stahování z Ulož to je zdarma a bez jakékoliv registrace. Snadno také seženete české písničky i celá alba.

Jak přesunout soubory na flash disk?

Zkopírování souborů ve Windows 7 do externího paměťového zařízení
  1. Připojte externí paměťové zařízení k počítači s Windows 7.
  2. Vyberte tlačítko Start > Počítač.
  3. Najděte soubory, které chcete zkopírovat, nebo složky, ve kterých jsou soubory uložené.
  4. Vyberte soubor, který chcete kopírovat, ale neotevírejte jej.
Jak nahrát na flash disk velký soubor?
Re: Nemužu přetahnout velky soubor na flash. disk. Ten flash má určitě systém souborů FAT32. Naformátuj ho na NTFS a pojede Ti to bez problémů.

Proč nejde kopírovat velký soubor na flash?

flashka formátovaná na FAT32 umí max 4GB soubory, pokud se naformátuje NTFS tak tam větší musí jít (jje to normální formát všech disků Windows)Případně zkusit formát extFAT, ale ten nemusí jít otevřít všude mimo windows.

By Sankey

Similar articles

Jak stahovat aplikace na SD kartu? :: Jak dát fotky na flash disk?
Užitečné odkazy