Domovská stránka > J > Jak Se Pouziva Ctecka Knih?

Jak se pouziva ctecka knih?

E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo používá iPhone?

Letos v září Apple poprvé překonal hranici jedné miliardy aktivních uživatelů. Neil Cybart odhaduje, že. První americkou společností, jejíž tržní hodnota překročila dva biliony dolarů, byl Apple.

Jak přehrát e knihu?

Nejjednodušší cesta je přihlásit se v prohlížeči do účtu Google a navštívit Google Play Books. Můžete si také stáhnout zdarma aplikaci Knihy Google Play, která umožní číst e-knihy i mimo prohlížeč. Dobrá je i aplikace Bluefire Reader. Dopuručují ji některé české eshopy.
Jak pridat knihu do knihy play?
Nahrávání souborů s obsahem a obálkou
  1. U knihy, kterou chcete nahrát, přejděte na kartu Obsah.
  2. Klikněte na Nahrát soubor.
  3. Pokud chcete v počítači vybrat soubory této knihy, klikněte na Vybrat soubory. Pokud chcete nahrát více souborů najednou, musí být menší než 2 GB. Musíte dodržovat naše pokyny k názvům souborů.

Jak poslat e knihu do čtečky?

1) V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát ePub a zadat email čtečky Pocket Book. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť.
A další otázka, jak funguje send to pocketbook?
Co je to Send To PocketBook

Princip je naprosto jednoduchý. Ze čtečky PocketBook se zaregistrujete k této službě, následně získáte unikátní email [email protected]. Jakmile na tento e-mail odešlete v příloze dokumenty v podporovaném formátu, budou vám doručeny do čtečky PocketBook.

Související článek

Kde se používá LIFO?

Metodu LIFO lze použít ke správě, organizaci a manipulaci s čímkoli. Jakýkoli požadavek, materiál nebo datová položka, která přijde jako poslední, vstupuje do služby jako první. Tato metoda se hojně používá v USA.

Jak číst knihy v mobilu?

Zakoupení e-knih
  1. V telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Knihy Google Play .
  2. Vyhledejte e‑knihu, kterou si chcete přečíst.
  3. Vyberte e‑knihu. klepněte na cenu.
  4. [Volitelné] U některých knih si můžete přečíst i ukázku. Klepněte na Ukázka.
Někdo se také může ptát, jak číst knihy v mobilu zdarma?
Ke čtení knih v mobilní telefonu stačí stáhnout aplikaci Knihy Play, která je samozřejmě zdarma. Tato aplikace je svázána s obsahem vašeho Google účtu – knihy totiž nakupujete stejně jako aplikace v Google Play. Řídí se tedy stejnými pravidly. U každého titulu vidíte cenu, popis i recenze.

Jak vypnout čtečku?

Nahoře klepněte na Osobní údaje. V sekci Obecné předvolby webu klepněte na Přístupnost. Zapněte nebo vypněte možnost Čtečka obrazovky.
Jak si na Kindle zvětšit písmo?
Kindle poskytuje rychlý způsob jak změnit vzhled knih a periodik. Ke vstupu do těchto nastavení stiskněte tlačítko Menu (pokud zrovna čtete knihu) a zvolte Change Font Size. Objeví se dialogové okno, které vám umožní změnit velikost písma, písmo, řádkování, počet slov na řádek a orientaci displeje (na výšku, na šířku).

Jak funguje čtečka Kindle?

Amazon ke svým čtečkám poskytuje tzv. kindle email díky kterému si můžete posílat knihy, dokumenty atd. do čtečky přes tento email, dokumenty se vám následně stáhnout automaticky do čtečky Kindle, když čtečku připojíte k bezdrátové síti WiFi.

By Sikorski Soukup

Similar articles

Jak dát fotky na flash disk? :: Jak převést knihy do Kindle?
Užitečné odkazy