Domovská stránka > J > Jak Z Videa Na Youtube Udělat Mp3?

Jak z videa na YouTube udělat MP3?

V řádku s URL adresou umažte koncovku „ube“. Místo www.youtube.com/adresa-videa tedy zadáte www.yout.com/adresa-videa. Klikněte na ENTER a vyberte si formát v jakém chcete dané video stáhnout. Na výběr je MP3 (zvuk) či mp4 (video) a GIF (animovaný obrázek).

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak stáhnout video zdarma?

Slunečnice doporučuje
  1. aTube Catcher 1.652.56.309.9. zdarma.
  2. FreeRapid Downloader 0.9u4. zdarma.
  3. 4K Video Downloader 4.20.2.4790. zdarma.
  4. YouTube Mp3 1.0. zdarma.
  5. Free YouTube Download 5.1.0.420. zdarma.
  6. YTD (YouTube Downloader) 1.59. zdarma.
  7. Rajce album downloader 1.5.16. zdarma.
  8. JDownloader 1.0. zdarma.
Jak stáhnout video z YouTube na mobilu?
Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout.

Lidé se také ptají, jak si stáhnout písničky zdarma?

Námi velmi doporučovaným způsobem stahování je služba Uložto.cz, které nabízí obrovskou sbírku písniček v mp3, filmů, seriálů, e-knih, her i čehokoliv jiného. Stahování z Ulož to je zdarma a bez jakékoliv registrace. Snadno také seženete české písničky i celá alba.
A jak stahovat hudbu zdarma?
Kromě uložta existují i jiné servery, ze kterých můžete stahovat i celá alba zdarma, například:
  1. Jamendo.
  2. Rapidshare.
  3. Purevolume.
  4. Bandzone.
  5. mp3.com.
  6. SoundClick.
  7. BeSonic.
  8. The Audio Archive.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Někdo se také může ptát, jak převést video do mp3?

Jak převést video do MP3 s Video Converter Ultimate

Stáhněte si Video Converter Ultimate a nainstalujte jej do počítače podle pokynů. Program podporuje import videí z místních disků kliknutím na tlačítko Přidat soubory. Poté vyberte všechny soubory, které chcete převést.
A jak vytvořit z videa mp3?
AnyMP4 Video Editor je účinný způsob, jak převést MP3 na video s vašimi fotografiemi bez ohledu na to, zda jste průměrní lidé nebo tech důvtipní. Jako flexibilní program pro úpravy videa můžete na storyboard přidat fotografii, několik fotografií nebo videoklipů a snadno převést MP3 na video.

Jak dostat MP3 z videa?

Přejděte na „Soubor"> „Otevřít" a otevřete soubor videa, znovu klikněte na kartu „Soubor" a vyberte možnost „Exportovat". Vyberte formát souborů, do kterého chcete zvukový soubor uložit, a poté klikněte na tlačítko „Uložit".
A jak stáhnout videoklip?
Stačí si video, které chcete stáhnout, otevřít na YouTube a nahoře v řádku s URL adresou smazat koncovku „ube". Místo www.youtube.com/adresa videa tedy zadáte www.yout.com/adresa videa a klikněte na enter. Pak už si jen stačí zvolit formát a (včetně mp3) a kvalitu stahovaného souboru.

Kde stahovat videa?

Mezi nejlepší patří 4K Video Downloader. Software dokáže stahovat videa ve vysoké kvalitě a jako málokterý z programů si poradí s 360° videem i stažením titulků. Stahovat umí také z Facebooku a Vimeo.com. Program je v základní verzi zdarma.

By Rhine

Similar articles

Jak stáhnout video z webu online? :: Jak funguje iTunes?
Užitečné odkazy