Domovská stránka > J > Jak Instalovat Apk?

Jak instalovat APK?

Ve správci souborů si najděte složku, kde jste si stáhli nebo například překopírovali APK soubor z počítače. (Stažené soubory se většinou nachází ve složce Download). Jakmile tento soubor naleznete, klepněte na něj a vyberte možnost nainstalovat. A to je celé.

Přečtěte si více

Související článek

Jak instalovat aplikace bez Google Play?

Phone Clone vám pomůže najít vaše oblíbené aplikace. Do této aplikace lze přesunout data ze starého telefonu. Aplikace s daty můžete přetáhnout z obou zařízení. Proces přesunu aplikací je velmi jednoduchý.

Pokud jde o toto, jak se přihlásit k itunes storu?

V aplikaci iTunes na PC použijte příkaz Účet > Přihlásit se. Proveďte některou z následujících akcí: Přihlášení pod svým Apple ID: Zadejte své Apple ID a heslo a klikněte na Další. Vytvoření Apple ID: Klikněte na volbu Vytvořit nové Apple ID a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Jak nastavit češtinu v Apple Store?
Můžete změnit jazykové nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch, pokud není správné nebo pokud nastavení omylem změníte na jazyk, kterému nerozumíte.
  1. Otevřete Nastavení Na ploše klepněte na Nastavení.
  2. Klepněte na Obecné
  3. Vyberte Jazyk a oblast.
  4. Klepněte na jazyk zařízení
  5. Vyberte jazyk.
  6. Potvrďte svou volbu.

Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout aplikaci z us app store?

Po přihlášení nového AppleID na Vás vyskočí volba, že je potřeba před prvním nákupem zadat platební údaje. Zde může být kámen úrazu. Pokud si chcete stáhnout bezplatnou aplikaci, bude Vám stačit zvolit jako platební metodu „None". Nyní pokračujte do AppStoru, vyhledejte si požadovanou aplikaci a stáhněte si ji.
Jak stáhnout mobilní aplikaci Zásilkovna?
Appka je zdarma ke stažení v App Store a Google Play!

Související článek

Jak instalovat aplikace mimo App Store?

Pokud chtěli uživatelé instalovat aplikace z neověřených zdrojů, odkázal je na jinou platformu. Je možné stáhnout soubor .apk z prohlížeče a nainstalovat jej do telefonu pomocí předinstalovaného nástroje.

Jak pridat zasilku do aplikace?

Do mobilního telefonu si zákazník stáhne aplikaci Zásilkovna (dostupná pro Android i iOS) a zadá své registrační údaje, kterými jsou pouze jméno, telefon a e-mail. Nic víc není potřeba. Tyto údaje zadává pouze jednou, každou další zásilku si aplikace už pamatuje.
Navíc, jak nastavit aplikaci zásilkovna?
Zabalte zboží k odeslání do vhodného obalu. Do aplikace zadejte údaje potřebné k odeslání zásilky. Vyberte si nejbližší podací místo Zásilkovny, přineste sem svoji zásilku a nadiktujte obsluze heslo pro podání zásilky.

Navíc, jak stáhnout starší verzí ios?

Hned na začátek je nutné, abyste si z těchto stránek stáhli do vašeho počítače či Macu iOS 12.4.1 pro vaše zařízení. Po rozkliknutí těchto stránek si tedy vyberte přesně vaše zařízení, a poté si rozklikněte poslední Applem podepsanou verzi iOS. Jakmile tak učiníte, tak už jen stačí stisknout modré tlačítko Download.
Jak získat starší verzí aplikace?
Android, sám o sobě neumožňuje downgrade aplikace na předchozí verzi, jelikož nemůže přepsat novou aplikaci její starší verzí. Samozřejmě můžeme namítnout, že Android má tlačítko „Odinstalovat aktualizace" v nastavení, avšak to vám nemusí umožnit vrátit se na konkrétní verzi.

A další otázka, co delat kdyz mi nejde aktualizovat ios?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

By Sigismondo

Similar articles

Jak nainstalovat na Mac? :: Na co se podívat scifi?
Užitečné odkazy