Domovská stránka > J > Jak Stáhnout 4K Video Z Youtube?

Jak stáhnout 4K video z YouTube?

4K Video Downloader umožňuje rychle stáhnout videa z různých mediálních portálů jako například YouTube, Vimeo, Dailymotion apod. Aplikace funguje velmi jednoduše a přímočaře, stačí jen zkopírovat do clipboardu url videa z vašeho prohlížeče a kliknout v aplikaci na tlačítko Paste URL, které otevře okno nabídky stažení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Jak ukládat videa?

Na Disk Google můžete ukládat videa a přímo z něj je přehrávat.
...
Ukládání a přehrávání videí na Disku Google
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci pro fotky.
  2. Vyberte video, které chcete nahrát.
  3. Klepněte na Sdílet .
  4. Klepněte na Uložit na Disk.
  5. Klepněte na Uložit.
A další otázka, jak vložit video přímo do prezentace?
V aplikaci PowerPoint přejděte na snímek, do kterého chcete obsah vložit. Na pásu karet vyberte kartu Vložení, vyberte Video a pak vyberte Online video. Otevře se dialogové okno Vložit video. Do pole s názvem Z kódu pro vložení videa vložte kód pro vložení a stiskněte Enter.

A další otázka, jak přehrát video?

Pokud máte telefon nebo tablet připojený k televizoru, můžete automatické přehrávání ovládat i přes něj.
  1. Připojte své mobilní zařízení k televizoru a vyberte video, které chcete přehrát.
  2. Pokud chcete rozbalit frontu a zobrazit nastavení automatického přehrávání, klepněte na ovládací panel ve spodní části obrazovky.
Jak odeslat soubor z PC do mobilu přes Bluetooth?
Otevřete Průzkumník souborů a najděte soubor, který potřebujete dostat do telefonu. Označte ho myší a klikněte na něj pravým tlačítkem. Z kontextové nabídky zvolte »Odeslat | Zařízení Bluetooth«. Označte zařízení, na které chcete soubor odeslat a klikněte na tlačítko »Další«.

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Můžete se také zeptat, jak stáhnout video do telefonu?

SnapTube APK – Aplikace pro Android

Výkonný stahovač pro Android, který umožňuje zdarma stahovat videa a zvukové soubory z libovolných webových stránek. Google netoleruje stahovače obsahu z YouTube na platformě Google Play, je to možné pouze instalací balíku APK.
Navíc, jak přenést soubory přes bluetooth?
Odeslat přes bluetooth můžete všude, kde je tlačítko na sdílení – jako aplikaci zvolíte bluetooth a pak vyberete zařízení pro příjem. Příjem probíhá po potvrzení do zařízení s Androidem automaticky, zpravidla do složky Downloads.

A další otázka, jak stáhnout audio?

Krok 1. Zkopírujte adresu URL zvuku, který chcete stáhnout. Krok 2. Přejděte na web SaveMP3 a klikněte na Z Youtube do mp3 Konvertor .
Jak stáhnout program?
Uživatelé Windows 10 sice mají k dispozici Microsoft Store, zde ovšem nejsou dostupné všechny oblíbené aplikace. Proto existují specializované servery, umožňující pohodlné vyhledávání a stahování programů z jednoho místa. Mezi stálice na českém internetu patří Slunecnice.cz a Stahuj.cz.

Jak stahovat přes FreeRapid Downloader?

Úplně nejjednodušší cestou je zapnout FreeRapid Downloader a zkopírovat v prohlížeči adresu požadovaného souboru (je možné jich kopírovat i více najednou). Máte-li aktivovanou funkci Sledování schránky (je v menu Nastavení a ve výchozím stavu je zapnutá), vyskočí na vás dialogové okno, ve kterém zvolíte cílovou složku.

By Marzi

Similar articles

Jak stáhnout video do počítače? :: Jak stáhnout video z netu?
Užitečné odkazy