Domovská stránka > J > Jak Nahrát Starší Ios?

Jak nahrát starší iOS?

Přejděte na vaše zařízení, a poté podržte v macOS klávesu Option (u starších zařízení Alt) a klepněte na možnost Obnovit a aktualizovat. Ve Windows v iTunes poté podržte Shift a klepněte na Obnovit a aktualizovat. Jakmile na tohle tlačítko klepnete, tak se spustí obnovování operačního systému iOS na vašem iPhonu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat starší verzi Chrome?

Přímý přechod na nižší verzi prohlížeče Chrome společnost nepodporuje. Můžete získat předchozí verzi prohlížeče. Abyste mohli nainstalovat starší verzi, musíte odinstalovat aktuální verzi.

Jak nainstalovat starší verzí iOS?

Hned na začátek je nutné, abyste si z těchto stránek stáhli do vašeho počítače či Macu iOS 13.5.1 pro vaše zařízení. Po rozkliknutí těchto stránek si tedy vyberte přesně vaše zařízení, a poté si rozklikněte poslední Applem podepsanou verzi iOS. Jakmile tak učiníte, tak už jen stačí stisknout modré tlačítko Download.
Co delat kdyz mi nefunguje tlacitko na iPhonu?
V případě, že jste se ocitli v situaci, kdy vám na iPhonu přestalo z ničeho nic, anebo právě po opravě, fungovat Touch ID, tak je nutné aktivovat funkci s názvem Assistive Touch, která tlačítko plochy přidá přímo na displej.

A další otázka, jak funguje app store?

Pokud má aplikace v App Storu místo ceny tlačítko Získat, je bezplatná. Za stažení bezplatné aplikace vám nebude nic účtováno. Některé bezplatné aplikace nabízejí nákupy a předplatné, které si můžete zakoupit přímo v aplikaci. Předplatné a nákupy v aplikaci vám dávají přístup k dalším funkcím, obsahu a dalším věcem.
Následně, jak zprovoznit iphone?
Nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Zapněte zařízení
  2. Pokud máte jiné zařízení, použijte Rychlý start.
  3. Aktivujte zařízení
  4. Nastavte Face ID nebo Touch ID a vytvořte si kód.
  5. Obnovte nebo přeneste své informace a data.
  6. Přihlášení pomocí Apple ID.
  7. Zapněte automatické aktualizace a nastavte další funkce.

Související článek

Jak nahrát text?

Projevy je možné zaznamenávat přímo ve Wordu nebo použít nový prohlížeč Microsoft Edge či Chrome.

Jak stáhnout mobilní aplikaci Zásilkovna?

Appka je zdarma ke stažení v App Store a Google Play!
A další otázka, jak pridat zasilku do aplikace?
Do mobilního telefonu si zákazník stáhne aplikaci Zásilkovna (dostupná pro Android i iOS) a zadá své registrační údaje, kterými jsou pouze jméno, telefon a e-mail. Nic víc není potřeba. Tyto údaje zadává pouze jednou, každou další zásilku si aplikace už pamatuje.

Jak nastavit aplikaci Zásilkovna?

Zabalte zboží k odeslání do vhodného obalu. Do aplikace zadejte údaje potřebné k odeslání zásilky. Vyberte si nejbližší podací místo Zásilkovny, přineste sem svoji zásilku a nadiktujte obsluze heslo pro podání zásilky.
Jak ověřit integritu na iOS?
Klepněte na Nastavení > Obecné > Profily nebo Profily a správa zařízení. Pod nadpisem Podnikové aplikace uvidíte profil vývojáře. Klepnutím na název profilu vývojáře pod nadpisem Podnikové aplikace můžete zřídit důvěryhodnost tohoto vývojáře. Zobrazí se výzva k potvrzení vaší volby.

Navíc, jak postupovat při vymene iphonu?

Nastavení nového zařízení pomocí funkce Rychlý start

Zapněte nové zařízení a položte ho blízko toho starého. Na starém zařízení se objeví obrazovka, která vám nabídne možnost nastavit nové zařízení pomocí Apple ID. Ujistěte se, že jde o Apple ID, které chcete použít, a klepněte na Pokračovat.

By Frederik Soberanis

Similar articles

V čem otevřít soubor PPT? :: Kde najdu stažené aplikace?
Užitečné odkazy