Domovská stránka > J > Jak Funguje Huawei Bez Google?

Jak funguje Huawei bez Google?

Alternativní služby Huawei nepředstavují konkurenční výhodu, jsou jen záplatou na chybějící služby Googlu. Při používání tak budete muset přeskakovat překážky a obcházet omezení, které vás na normální telefonu s klasickým Androidem nepotkají.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Jak nainstalovat Android Auto APK?

Pokud máte telefon s Androidem verze 10 a novější, máte vyhráno, Android auto je vestavěno v systému a nemusíte nic instalovat. Pro starší verze je nutné stáhnout Android auto jako aplikaci z Google play, potřebujete ovšem verzi 5 nebo vyšší.
Co je APK soubor?
APK – formát souborů distribuci aplikací mobilního systému Android.

Jak si stáhnout Android?

Stažení nejnovějších dostupných aktualizací Androidu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému.
  3. Zobrazí se stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na displeji.
Co delat kdyz mi nejde Obchod Play?
Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

A proč nejde stáhnout aplikace zásilkovna?

Vážení zákazníci, naše mobilní aplikace Zásilkovna z technických důvodů na straně Google zmizela z Google Play. Momentálně si ji proto nelze stáhnout ve verzi pro Android.
Co delat kdyz nefunguje App Store?
Pokud máte problém s aktualizací nebo stahováním aplikací z App Storu na iPhonu, iPadu nebo iPod touch, vyzkoušejte tyto postupy.
  1. Otevřete App Store a přihlaste se.
  2. Ruční aktualizace aplikace.
  3. Zkontrolujte způsob platby.
  4. Upřednostnění stahování
  5. Restartujte zařízení
  6. Kontaktování společnosti Apple.

Lidé se také ptají, jak nainstalovat whatsapp do mobilu huawei?

Otevřete App Gallery (obchod s aplikacemi Huawei). Vyhledejte WhatsApp. Klepněte na první výsledek s názvem „WhatsApp - oficiální aplikace". Otevře se stránka pro stahování na webu WhatsApp.com.
Jak dostat tečku do Huawei?
Aplikace je dostupná zcela zdarma v Obchodě Play a Apple AppStore, ale na Huawei AppGallery se bohužel už nějak zapomnělo. Pokud tedy máte mobil Huawei bez Google služeb, můžete si aplikaci stáhnout třeba z APKPure. Stáhnout si ji můžete i skrze Obchod Play v aplikaci Google Space.

Jak se stáhnout Huawei AppGallery?

Jak můžu nainstalovat aplikaci HUAWEIAppGallery?
  1. Otevřete webovou verzi aplikace HUAWEIAppGallery.
  2. Klepněte na obrazovce na tlačítko stahování.
  3. Při instalaci klienta HUAWEIAppGallery postupujte podle pokynů na obrazovce.

By Dygert Cassano

Similar articles

  • Co používat místo Google Play?

    Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

  • Jak instalovat aplikace bez Google Play?

    Phone Clone vám pomůže najít vaše oblíbené aplikace. Do této aplikace lze přesunout data ze starého telefonu. Aplikace s daty můžete přetáhnout z obou zařízení. Proces přesunu aplikací je velmi jednoduchý.

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?
  • Jak funguje Google disk?
  • Jak změnit písmeno Google disku?
  • Jak dostat Google Disk na plochu?
Jak se přihlásit k iTunes Storu? :: Jak odeslat úkol na Teams?
Užitečné odkazy