Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Video Z Odkazu?

Jak stáhnout video z odkazu?

Prvním nástrojem, který umožňuje stahování streamovaného videa, je Video Grabber. Je to zdarma a snadno se používá. Nabízí možnost stahovat videa z libovolného webu, včetně YouTube, Vimeo, Facebook, Vevo, Crunchyroll, Dailymotion, Bilibili, Metacafe, Twitch a mnoha dalších.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Když to vezmeme v úvahu, jak stahovat videa z vimea?

Stahování videí z Vimeo.com

Free Vimeo Downloader je nástroj, který dokáže stáhnout libovolné video ze serveru Vimeo. Umožňuje stahovat několik videí zároveň, disponuje funkcí pro automatické vkládání odkazů pro jednodušší stahování. Program také podporuje importování seznamu odkazů pro stažení většího množství videí.
Jak stáhnout video ktere nejde stáhnout?
Nelze stahovat videa
  1. Zkontrolujte, zda jste přihlášeni do služby YouTube Premium.
  2. Zkontrolujte, zda nevypršela platnost vašeho členství
  3. Zkontrolujte dostupnost služby YouTube Premium ve vaší zemi.
  4. Zkontrolujte nastavení stahování
  5. Zkontrolujte verzi aplikace YouTube.
  6. Zkontrolujte kvalitu internetového připojení

Jak stahovat videa z Google Chrome?

Stažení souboru
  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Přejděte na webovou stránku, ze které chcete soubor stáhnout.
  3. Uložte soubor: Většina souborů: Klikněte na odkaz ke stažení.
  4. Pokud k tomu budete vyzváni, vyberte cílové umístění a klikněte na Uložit.
  5. Po dokončení stahování se soubor zobrazí ve spodní části okna Chromu.
Můžete se také zeptat, jak stáhnout videoklip?
Stačí si video, které chcete stáhnout, otevřít na YouTube a nahoře v řádku s URL adresou smazat koncovku „ube". Místo www.youtube.com/adresa videa tedy zadáte www.yout.com/adresa videa a klikněte na enter. Pak už si jen stačí zvolit formát a (včetně mp3) a kvalitu stahovaného souboru.

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

Jak ulozit videa z Facebooku?

Otevřete v prohlížeči stránku fbdown.net. Zkopírovanou adresu videa vložte do pole „Enter Facebook video link" a klikněte na tlačítko Download. Zobrazí se dvojice možností – Download Video in Normal Quality a Download Video in HD Quality. Vyberte si požadovanou kvalitu kliknutím na tlačítko.
Jak stáhnout streamované video?
Videa lze pohodlně stahovat i pomocí webové aplikace Google Video Downloader. NEMUSÍTE NIC INSTALOVAT: Pro stahování streamovaných videí ze serve- rů, jako je YouTube a další, není ani třeba instalovat do počítače speciální aplikace.

Můžete se také zeptat, jak stáhnout video z idnes?

Keď sa prehrava konkrétne video ktoré chceš stiahnuť, klikneš pravím tlačítkom na player a dáš vlastnosti, odťial prekopíruješ link UMISTENI. Vložíš ho do Downloaderu a stiahneš. Ja na to používam HiDownload.
Jak stahovat přes FreeRapid Downloader?
Úplně nejjednodušší cestou je zapnout FreeRapid Downloader a zkopírovat v prohlížeči adresu požadovaného souboru (je možné jich kopírovat i více najednou). Máte-li aktivovanou funkci Sledování schránky (je v menu Nastavení a ve výchozím stavu je zapnutá), vyskočí na vás dialogové okno, ve kterém zvolíte cílovou složku.

Čím stahovat?

Mezi nejlepší patří 4K Video Downloader. Software dokáže stahovat videa ve vysoké kvalitě a jako málokterý z programů si poradí s 360° videem i stažením titulků. Stahovat umí také z Facebooku a Vimeo.com. Program je v základní verzi zdarma.

By Reviel

Similar articles

Kde stáhnout videa? :: Kde stahovat videa?
Užitečné odkazy