Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Pouze Zvuk Z Youtube?

Jak stáhnout pouze zvuk z YouTube?

Zkopírujte a vložte adresu URL videa YouTube. Přejděte na YouTube, vyhledejte video YouTube, do kterého chcete stáhnout jeho zvuk, a kliknutím na video jej otevřete. Zkopírujte celou adresu do řádku URL v horní části okna prohlížeče. Vložte adresu URL do nejlepšího převaděče YouTube na MP3 a klikněte na ikonu Stažení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Jak stáhnout video na iPhone?

Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch k Macu pomocí USB kabelu. Na počítači otevřete aplikaci Fotky. Objeví se aplikace Fotky s obrazovkou Importovat, na které uvidíte fotky a videa z připojeného zařízení. Pokud se obrazovka Importovat nezobrazí automaticky, klikněte na název zařízení na bočním panelu Fotek.
Když to vezmeme v úvahu, kde jsou zalohovane fotky google?
Hledané položky můžou být v jiné složce ze zařízení.
  • Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Fotky Google .
  • Dole klepněte na Knihovna.
  • V sekci Fotky v zařízení se podívejte do různých složek.

Jak nastavit stahování souborů?

Pozastavení nebo zrušení stahování
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Nastavení. Pokud se adresní řádek nachází v dolní části obrazovky, přejeďte po něm prstem nahoru. Klepněte na Stažené soubory .
  3. Vedle stahovaného souboru klepněte na Pozastavit nebo Zrušit .
Jak stáhnout fotky z Google do počítače?
Uložení fotek a videí
  1. Na počítači přejděte na adresu photos.google.com.
  2. Vyberte fotku nebo video.
  3. Klikněte na ikonu možností Stáhnout.

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Jak stáhnout video z čT24?

Nejoblíbenější televize

V obrazovce toho odkazu pravým tlačítkem - kopírovat odkaz, odkaz vložit do FreeRapid Downloaderu. Stáhne to video jako soubor . ts. Přehrát to jde ve VLC.
Lidé se také ptají, jak stáhnout video z televize seznam?
Pomocí klávesové zkratky lze vložit odkaz na video (stačí zkopírovat URL v adresním řádku) do seznamu, anebo využít tlačítko + pro přidání (dávkově lze využít i seznam v HTML či textové souboru). Poté začne ukládání videa. Jako soubor je zvolen název, který mu přidělil jeho autor (ukládá do FLV či MP4 souborů).

Když to vezmeme v úvahu, jak nahrát video z internetové televize?

Videa lze pohodlně stahovat i pomocí webové aplikace Google Video Downloader. NEMUSÍTE NIC INSTALOVAT: Pro stahování streamovaných videí ze serve- rů, jako je YouTube a další, není ani třeba instalovat do počítače speciální aplikace.
Pokud jde o toto, jak stahovat videa z iprima?
Otevřete aplikaci iPrima a tapněte na záložku Moje v dolním menu aplikaci (ikona s vašimi iniciálami) Tapněte na Můj účet a nastavení Tapněte na tlačítko Stahování videí Zvolte požadovanou kvalitu.

Jak stáhnout video z archívu ČT?

Zatoužíte-li třeba po nějakém pořadu z archívu České televize, není problém ho stáhnout. NetTransport ale umí stahovat i jiné streamované soubory, stačí znát jejich adresu. Co neumí, jsou živé přenosy, například živé vysílání ČT24. NetTransport je užitečný program pro stahování souborů z internetu.

By Sager

Similar articles

Jak stahovat knihy na PocketBook? :: Jak stáhnout video z Stream CZ?
Užitečné odkazy