Domovská stránka > P > Proč Mi Nechodí Sms Na Iphone?

Proč mi nechodí SMS na iPhone?

Pokud vám posílání nebo přijímání zpráv stále nefunguje, kontaktujte podporu Apple. Pokud vám nechodí SMS zprávy, obraťte se na svého operátora. Pokud jste přešli na telefon jiného výrobce než Apple, přečtěte si, jak deaktivovat zprávy iMessage.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak najít smazané SMS?

Pro obnovení ztracených SMS zpráv z Android zařízení můžete použít speciální utility. Mezi známé počítačové programy patří například Dr. Fone for Android, FoneLab pro Android, Coolmuster Android SMS + Contacts Recovery, FonePaw Android Data Recovery a mnoho dalších.
Pokud jde o toto, jak archivovat sms?
Jak zálohovat a obnovit textové zprávy (SMS)?

Možností je víc – my pro tyto účely využijeme aplikaci SMS Backup & Restore od SyncTech Pty. Aplikace nabízí zálohu a obnovu krátkých textových zpráv na telefonech s Androidem 5.0 a vyšším, takže pomůže i s přenosem z více než sedm let starých modelů.

Jak dostat SMS z mobilu do mobilu?

Pokud máte mobilní telefon s operačním systémem Android a koupili jste si nový mobil rovněž s tímto systémem, přenos všech dokumentů, fotek, videí či zpráv může být velmi snadný. V systému Android probíhá zálohování do vašeho účtu Google. Na novém telefonu se tedy stačí přihlásit a data si obnovit.
Jak obnovit smazané zprávy na Messengeru iPhone?
Stačí kliknout Zprávy Messenger z levého postranního panelu a poté zobrazit podrobnosti v pravém okně. Poté vyhledejte a zkontrolujte zprávu, kterou chcete obnovit. Nakonec klikněte na ikonu Zotavit se zobrazíte smazané zprávy na Facebooku.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Můžete se také zeptat, jak hledat ve zpravach iphone?

Nejprve samozřejmě otevřeme aplikaci Zprávy na iPhonu, iPadu nebo iPodu Touch. Zobrazí se seznam všech rozepsaných a odeslaných zpráv. Nyní přejeďte prstem po obrazovce směrem dolů, tak objevíte skryté vyhledávací pole. Klikněte na lištu se slovem „Hledat" a napište vaši frázi, jméno nebo požadované slovo.
A jak zálohovat zprávy na icloud?
iCloud může synchronizovat celou vaši historii zpráv mezi všemi vašimi zařízeními, i když si třeba koupíte zbrusu nový telefon.
...
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Přejděte do aplikace Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno.
  3. Klepněte na iCloud.
  4. Zapněte Zprávy.

Jak označit zprávu jako nepřečtenou?

Co musíte udělat, je stiskněte a podržte na chatu a vyberte možnost Označit jako nepřečtené. Funguje také na ploše, přejděte na Zprávy nebo použijte Messenger.com, poté klikněte na tři tečky na straně kontaktu a vyberte možnost Označit jako nepřečtené.
Jak skryt oznameni na iPhone?
V seznamu Zprávy podržte prst na konverzaci. Klepněte na Skrýt upozornění.

Jak oznacit vsechny emaily jako Prectene?

Označení všech zpráv jako přečtených
  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Vlevo nahoře zaškrtněte políčko, kterým vyberete všechny zprávy.
  3. Nahoře klikněte na ikonu pro označení jako přečtené .

By Donni

Similar articles

Jak přehrát filmy online? :: Jak obnovit smazané Zprávy iPhone?
Užitečné odkazy