Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Visual Studio?

Jak nainstalovat Visual Studio?

Jak na to:
  1. Najděte úlohu, kterou chcete, v Instalační program pro Visual Studio. Vyberte například úlohu Vývoj desktopových aplikací pro . NET.
  2. Po výběru úloh, které chcete, zvolte Nainstalovat. Zobrazí se stavové obrazovky, které zobrazují průběh instalace Visual Studio počítače.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Jak změnit jazyk ve Visual Studiu?

spustit Visual Studio Installer, u Visual Studia které máš nainstalované dej Změnit, přepni se na Jazykové sady a zatrhni si Angličtinu a odškrtni Češtinu. Pak potvrď tlačítkem změnit dole vpravo.
Co je Visual Studio Community?
Visual Studio Community. Bezplatné rozšiřitelné integrované vývojové prostředí (IDE) s plnou funkční výbavou, se kterým můžete vytvářet moderní aplikace pro Android, iOS a Windows i webové aplikace a cloudové služby.

Jak stáhnout Visual Studio 2019?

Odkud stáhnout? Na webu VisualStudio.com zvolíte Integrované vývojové prostředí Visual Studio > Stáhnout pro Windows a následně vyberete edici Community, popř. rovnou klepnete na tlačítko Visual Studio zdarma.
Jak koupit Visual Studio?
Koupit Visual Studio. Podle toho, jaké máte požadavky, existuje několik způsobů, jak získat sadu Visual Studio. Nejčastěji se kupuje předplatné sady Visual Studio. Tato možnost nabízí ucelenou sadu nástrojů a prostředků, abyste mohli vytvářet, nasazovat a spravovat svou další skvělou aplikaci.

By Arlyne

Similar articles

Jak být lepší v Minecraftu? :: Jak zmenit Product Key Office 2019?
Užitečné odkazy