Domovská stránka > J > Jak Nastavit Rozliseni Fotoaparátu Na Iphone?

Jak nastavit rozliseni fotoaparátu na iPhone?

V iOS otevřete Nastavení a přejděte na možnost Fotoaparát – Formáty a nastavte Data z fotoaparátu na možnost Nejkompatibilnější místo Vysoká efektivita.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak udělat vzpomínkové video?

Otevřete Fotky a klepněte na kartu Pro vás. Klepnutím na vzpomínku ji přehrajte. Klepněte na obrazovku, na tlačítko Vzpomínkové mixy a na tlačítko Filtry . Ze seznamu Vzhled vzpomínek vyberte vzhled a potom klepněte na Hotovo.
Jak vytvorit videoklip?
VideoThang 1.1 – freeware

Jmenuje se VideoThang a umí toho celkem dost. Je vhodný pro tvorbu videoukázek. Máte-li tak video natočené například na mobilu, fotoaparátu a k tomu chcete přidat hudební doprovod, titulky a přechodové efekty, tak vám poslouží více než dobře. Lehce pomocí něho vytvoříte mixovaný obsah.

Jak vypnout automatické přehrávání videa na Instagramu?

Vypnutí ve Facebookové aplikaci na mobilu/tabletu

Android: Přes Nastavení (vpravo nahoře, druhé menu, tři čárky pod sebou) -> Nastavení aplikací (App Settings) najdete Automatické přehrávání videí (Video Auto-play). Tam můžete změnit nastavení na Zapnuto, Jenom WiFi a vypnuto.
Jak spustit YouTube?
Pokud se snažíte spustit video na YouTube, ale nedaří se vám to, může to být z mnoha důvodů.
...
Jak pomocí VPN odblokovat obsah na YouTube
  1. Připojte se ke své VPN.
  2. Vyberte si server blízko své oblasti.
  3. Jakmile se připojíte, přejděte na YouTube. Všechny videa na YouTube by nyní měla být dostupná bez jakýchkoliv omezení.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

A další otázka, jak natacet predni i zadni kamerou?

Další aplikací pro nahrávání videa z obou kamer je Dual Camera. Jedná se o snadno použitelnou aplikaci, která dokáže pořizovat fotografie a videa s předním i zadním fotoaparátem. Tato aplikace má také omezení, protože nemusí fungovat na telefonech s čipovými sadami bez Snapdragonu.
Jak překlopit video?
Jak otočit video v telefonu s Androidem

Z obchodu Google Play si zdarma stáhneme aplikaci Smart rotate video and Flip. Po instalaci a spuštění, aplikace zobrazí videa, která jsou uložená v telefonu. Vybereme video, které chceme otočit a jednou ze spodních šipek nastavíme o kolik stupňů chceme video otočit.

Jak zrychlit natočené video?

Aplikace od Instagramu Hyperlapse umožňuje vytvářet plynulá časosběrná videa bez obav z roztřesených záběrů. I ty nejběžnější objekty se tak můžou stát hrdiny stylových a vydařených videí. Všechno, co k tomu potřebujete, je stáhnout si Hyperlapse pro systém iOS.
Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit zrcadlovku na natáčení videa?
Video natáčejte v manuálním expozičním režimu. Množství světla a hloubku ostrosti ovlivníte clonou a za nižšího osvětlení zvýšíte citlivost ISO. Čas závěrky zafixujte na hodnotě 1/(2× snímkovací frekvence). Toto nastavení má své technické důvody, ale stačí vědět, že při snímkovací frekvenci 25 sn./s.

Jak natočit video blog?

A/ Čím vaše video nahrávky natáčet.

Pokud chcete být v této oblasti opravdu úspěšní, pak budete potřebovat kvalitní foťák či kameru, a to s minimálním rozlišením pro nahrávání videa v HD kvalitě, tedy alespoň 720p. V současnosti už zvládne HD i spousta smartphonů (jak Android tak i např.

By Amerigo Haneef

Similar articles

Jak začít na Tik Tok? :: Jak udělat z videa smyčku Iphone?
Užitečné odkazy