Domovská stránka > J > Jak Vypnout Iphone Na Dálku?

Jak vypnout iPhone na dálku?

Klikněte na ikonu Najít iPhone. Nyní v horní části nad mapou rozbalte seznam všech zařízení. V tuto chvíli lze funkci vypnout dvěma způsoby. Odstranit zařízení z účtu, nebo jej vymazat.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak se zbavit virů v mobilu?

Jak odstranit vir z mobilu? Nejspolehlivější je pořídit si kvalitní antivirus určený pro zařízení s Androidem. Ten po instalaci celý telefon důkladně zkontroluje. Další možností, jak se viru v mobilu zbavit, je také celý telefon zformátovat do továrního nastavení.
Jak Odvirovat Android?
Pokud si myslíte, že máte svůj mobil se systémem Android zavirovaný, použijte k jeho odvirování antivirovou aplikaci. Touto aplikací proveďte kontrolu svého přístroje. Antiviry ideálně spouštějte v nouzovém režimu. Pokud tento bezpečnostní software viry odhalí, dokáže je z vašeho přístroje sám odstranit.

Můžete se také zeptat, jak odstranit virus z macu?

K tomu nám naprosto perfektně poslouží program Malwarebytes, který je pro skenování na Macu naprosto zdarma. Existuje i jeho placená verze, ta je ale určená pro aktivní ochranu na pozadí, což v našem případě nepotřebujeme. Malwarebytes pro Mac nainstalujeme jednoduše jako každý jiný program.
Jak vycistit Ipad od virů?
Vymažte iPhone tím, že přejdete do Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení, poté zadejte přístupový kód a potvrďte postup.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak smazat data z kalendare iPhone?

Otevřete aplikaci Kalendář. Dole na obrazovce klepněte na položku Kalendáře. Najděte kalendář, který nepoznáváte. Klepněte vedle daného kalendáře na tlačítko Další informace , pak přejděte dolů a klepněte na Smazat kalendář.
Jak odblokovat iPhone id?
Jak odblokovat Apple ID
  1. Přejděte na webovou stránku iforgot.apple.com.
  2. Zadejte e-mail spojený s Apple ID.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Někdo se také může ptát, jak poznam že nekdo sleduje můj iphone?

Jak poznat, že je váš účet Apple ID ohrožen

Od společnosti Apple vám přijde e-mail s potvrzením, že heslo k vašemu Apple ID bylo změněno nebo že vaše údaje o účtu byly aktualizovány, a vy si přitom nepamatujete, že byste něco měnili. Někdo jiný než vy zamknul vaše zařízení nebo ho přepnul do režimu ztráty.
Následně, jak odstranit vir z kalendáře?
Tímto se ocitnete v rozhraní nastavení aplikace Kalendář, kde otevřete sekci Účty. Následně v kategorii Účty najděte kolonku s názvem Odebírané kalendáře, kterou otevřete. Zde je nutné rozpoznat a otevřít škodlivý kalendář, k jehož odběru jste se nevědomky přihlásili.

Následně, jak zkontrolovat iphone při koupi?

Na co se před koupí zaměřit?
  • Na iPhonu musí být odhlášený iCloud a funkce najít iPhone.
  • IPhone musí být odblokován pro české i světové operátory.
  • Zkontrolujte si distribuci (iPhone nemusí být nutně z české distribuce, ale měl by být alespoň z evropské)

By Antony Lerew

Similar articles

Jak spustit Win 10 v nouzovém režimu? :: Co je lepší Minecraft nebo Roblox?
Užitečné odkazy