Domovská stránka > J > Jak Rozdělit Stránku Na Dvě?

Jak rozdělit stránku na dvě?

V rámci Microsoft Word 2010, 2007 (možná i dalších) byla možnost rozdělení zobrazení na 2 části. Pro tuto funkčnost stačilo pomocí myši zobrazení rozdělit na 2; tento "rozdělovník" byl vpravo nahoře nad standardním posuvníkem stránky. Stejnou funkčnost měl i Excel.

Přečtěte si více

Související článek

Jak rozdělit disk?

Kliknutím na pevný disk jej rozdělíte. V zobrazeném okně můžete změnit pouze velikost zmenšení. Hodnota je malá. Množství volného místa na disku, které získáte, odpovídá počtu megabajtů, o které oddíl zmenšíte.

Následně, jak rozdělit word na více souborů?

❓ Jak mohu rozdělit dokument WORD? Nejprve je třeba přidat soubor pro rozdělení: přetáhněte soubor WORD nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Rozdělit". Po dokončení dokumentu Split WORD můžete stáhnout soubory výsledků.
Jak číslovat Bakalářku?
První strany závěrečné práce, které tvoří název práce, poděkování vedoucímu práce atd. se nečíslují. Čísluje se až strana, na které je úvod. Pokud je úvod na straně 8, potom strany 1 – 7 budou bez číslování a stránka, na které začíná úvod, začne číslování závěrečné práce od čísla 8.

Jak číslovat stránky v Google Docs?

Vložení automatického číslování stránek a celkového počtu stránek
  1. Otevřete dokument v Dokumentech Google.
  2. Vlevo nahoře klikněte na Vložit. Záhlaví a číslo stránky.
  3. Potom vyberte: Číslo stránky: Vyberte, kam chcete čísla stránek umístit a jestli chcete vynechat první stránku.
Jak se číslují stránky v openoffice?
Číslo strany se vloží nabídkou Vložit | Pole | Číslo stránky. Na místě kurzoru se objeví číslovka. Protože se jedná o první stranu dokumentu, bude to jednička. Na dalších stranách se číslo automaticky zvětšuje.

Související článek

Jak rozdelit externi HDD?

Nástroj Disk Utility najdete v části Aplikace a lze jej použít k rozdělení disku.

Jak nastavit číslování stránek v Libreoffice?

Číslo stránky vložte do záhlaví nebo zápatí jako pole: Vložit – Pole – Číslo stránky . Pokud potřebujete mít některé stránky bez čísel, nastavte jim styl, který čísla nebude obsahovat.
Jak Nečíslovat obsah?
Ve Wordu podržte stisknutou klávesu CTRL a vyberte položku obsahu, kterou chcete přesunout na danou stránku v dokumentu. Toto funguje pro číslované i nečíslované položky obsahu.

Jak číslovat stránky v seminární práci?

Nastavit číslování stránek lze v záložce „Vložení" → „Číslo stránky" → „Dolní okraj stránky" → „Č. ve formátu prostého textu 2" (viz následující obrázek). Aby bylo možné začít s viditelným číslováním např. od páté stránky, je potřeba za konec textu čtvrté stránky vložit „Konec oddílu na další stránce".
Jak nastavit Záhlaví od Určitě stránky?
Změna nebo odstranění záhlaví nebo zápatí z první stránky

Zvolte možnost Jiné na první stránce. Obsah záhlaví nebo zápatí na první stránce se odebere.

Jak udělat na každé stránce jiné Záhlaví?

Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.

By Ardeen Berretta

Similar articles

Jak nainstalovat Windows 10 na 64-bit? :: Jak číslovat stránky ve Wordu od 3 strany?
Užitečné odkazy