Domovská stránka > J > Jak Vymazat Login?

Jak vymazat login?

Automaticky vyplňované jméno v prohlížeči Google Chrome odstraníte pomocí následujícího postupu: V pravé horní části prohlížeče klikněte na ikonku a ze spodní části menu vyberte "Další nástroje" a následně "Vymazat údaje o prohlížení...".

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Jak smazat přihlašovací údaje na seznamu?

V pravé horní části okna klikněte na tlačítko a v menu klikněte na možnost Historie.
...
Odstranění automaticky vyplňovaného jména
  1. Jako časové období mazání zvolte "Vše".
  2. Zatrhněte políčko "Historii formulářů a hledání".
  3. Volbu potvrďte tlačítkem Vymazat.
Když to vezmeme v úvahu, co je to bitwarden?
Bitwarden je opensource správce hesel, který splňuje všechny požadované funkce jak na pohodlí tak na bezpečnost. Bitwarden má tyto vlastnosti: Centralizovaný Client-server architektura.

Co to je heslo?

Heslo je řetězec nesnadno zjistitelných a uhodnutelných znaků, který se užívá jako identifikační a ověřovací prvek. Společně s uživatelským jménem často tvoří základní uživatelovu ochranu užívaných zařízení (telefon, počítač apod.) nebo k různým aplikacím, webovým službám, přístupu k počítačovým systémům, sítím apod.
Jak zjistit heslo k Windows?
Na přihlašovací obrazovce zadejte název svého účtu Microsoft, pokud už není zobrazený. Pokud máte na počítači více účtů, zvolte ten, který chcete resetovat. Pod textovým polem pro heslo vyberte Zapomenuté heslo. Postupujte podle pokynů k resetování hesla.

Související článek

Jak vymazat mezipaměť Samsung?

Vymazat mezipaměť můžete výběrem symbolu i v pravém horním rohu a klepnutím na možnost Vymazat mezipaměť v pravém dolním rohu.

Jak zjistit heslo z cookies?

U určité webové stránky byste potřebovali vědět, zda jsou pro ni v browseru uschována hesla nebo zda si u vás webová stránka ukládá soubory cookies a které. Obecně můžete příkazem »Nástroje | Možnosti« v sekci »Soukromí« najít potřebné informace pro všechny webové stránky.
Jak zjistit hesla v Internet Explorer?
V Možnostech Internetu přejděte na panel Obsah a u Automatického dokončování klikněte na "Nastavení". V dolní části nabídky klikněte na tlačítko "Správa hesel". V části Webové pověření rozklikněte potřebný záznam s uloženým heslem a na řádce Heslo klikněte na "Zobrazit".

Jak najít hesla v Safari?

Zobrazení hesel uložených v Safari

Otevřete Safari. V nabídce Safari zvolte Předvolby a klikněte na Hesla. Přihlaste se pomocí Touch ID nebo zadejte heslo k uživatelskému účtu. Heslo můžete také ověřit pomocí Apple Watch se systémem watchOS 6 nebo novějším.
Jak se přihlásit do PC bez hesla?
Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo.

A další otázka, jak odblokovat heslo na notebooku?

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE, chcete-li odemknout počítač. Zadejte přihlašovací informace posledního přihlášeného uživatele a potom klepněte na tlačítko OK. Jakmile zmizí dialogové okno Odemknout počítač , stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE a normálně přihlásit.

By Vivia

Similar articles

Jak číslovat stránky ve Wordu od 3 strany? :: Kde najít uložená hesla?
Užitečné odkazy