Domovská stránka > J > Jak Upravovat Fotky Na Macbooku?

Jak upravovat fotky na Macbooku?

Úprava fotek pomocí rozšíření na Macu
  1. Dvojitým kliknutím na fotku v knihovně ji otevřete a klikněte na Upravit.
  2. Klepněte na tlačítko Další .
  3. Zobrazí se nabídka, ve které vyberte aplikaci.
  4. Upravte fotku pomocí nástrojů pro úpravy, které se objeví.
  5. Až budete s úpravami spokojení, klikněte na Uložit změny.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak zjistit uloziste na Macbooku?

V nabídce Apple  v rohu obrazovky vyberte možnost O tomto Macu. Klikněte na Úložiště. Pruh úložiště nejprve odhadne množství využitého a dostupného úložného prostoru. Po dokončení výpočtu zobrazí segmenty představující několik kategorií souborů.
Jak vyčistit paměť Mac?
Stačí, abyste v levém horním rohu kliknuli na  logo, a poté z menu vybrali možnost O tomto Macu. Pak se v novém okně přesuňte do sekce Úložiště a klikněte na tlačítko Správa... Poté se vám otevře nové okno, kde se zobrazí základní tipy pro ušetření místa na disku.

Navíc, jak uvolnit místo na macu jiné?

Pomocí nástroje správa úložiště můžete uvolnit místo všeobecně, díky smazání cache se poté můžete zbavit kategorie Jiné. Zároveň se při mazání souborů a nepotřebných dat nezapomeňte zaměřit na složku Stahování. Mnoho uživatelů totiž stahuje a stahuje plno dat, která poté nemaže.
Následně, jak zrychlit mac?
Jak řešit
  1. • jděte do Nastavení, Aplikace a Položky po spuštění (Mac)
  2. • v seznamu si projděte automaticky spouštěné programy a zrušte jejich spuštění, pokud je nepoužíváte pravidelně
  3. • odinstalujte nevyužívané programy.
  4. • smažte nepotřebné soubory nebo je přesuňte na externí disk nebo do cloudového úložiště

Související článek

Jak smazat fotky na iphone?

Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

A jak oriznout fotku na macbooku?

V aplikaci Fotky na Macu dvakrát klikněte na fotografii a potom klikněte na Upravit na nástrojovém panelu. Na nástrojovém panelu klikněte na Oříznout.
A jak na úpravu fotek?
Seznam nejlepších programů na úpravu fotek
  1. Adobe Photoshop.
  2. Adobe Lightroom.
  3. Affinity Photo.
  4. Zoner Photo Studio X.
  5. Luminar AI.
  6. Corel PaintShop.
  7. Polarr.
  8. Pixlr.

Jak zjistit parametry MacBook?

Nejsnadnější cesta je otevřít Nastavení -> Obecné -> Informace -> Model a kliknout na řádek, který okamžitě zobrazí informace o modelu v zmíněném tvaru Axxxx.
Jak promazat jiné na Macu?
Jak odstranit jiné soubory

Soubory můžete odstranit kliknutím pravým tlačítkem na ně a výběrem možnosti Odebrat do koše (nebo Koš, pokud jste v USA). Poté budete muset koš / koš vyprázdnit, jinak bude soubor stále v počítači Mac.

Pokud jde o toto, jak smazat systémová data na macu?

Pokud je chcete zobrazit, tak klepněte na  -> O tomto Macu -> Úložiště -> Správa... Otevře se nové okno, kde vlevo rozklikněte možnost Dokumenty. Poté se přesvědčte, že se nacházíte v sekci Velké soubory. Data určená ke smazání stačí označit, a poté vpravo dole klepnout na Smazat.

By Algernon Parra

Similar articles

  • Jak stáhnout fotky ze Samsung Cloud?

    Pokud chcete stáhnout data, máte dvě možnosti. Moje data si můžete stáhnout do telefonu prostřednictvím cloudové aplikace. V aplikaci Galerie můžete stahovat obsah z cloudu.

  • Jak dostat fotky z iCloudu?

    Abyste své fotografie vůbec viděli, musíte zvládnout kouzlo nastavení celého iCloudu - v každém případě zkuste v nastavení iPhonu vypnout a zapnout posuvník Fotky na iCloudu a zároveň si pohrajte s možnostmi Optimalizovat úložiště iPhonu a Stahovat a uchovávat.

  • Jak tisknout fotky 10x15?

    Pokud máte určitou velikost fotopapíru, stačí ji nastavit a ponechat jeden sloupec a jeden řádek. Pokud fotografie přetáhnete do prostředního pole, můžete je vytisknout, uložit do formátu PDF nebo si objednat tisk v profesionální kvalitě.

  • Jak upravit DPI fotky?

    Pokud není lepší upravit rozlišení fotografie před tiskem tak, aby se co nejvíce blížilo ideální hodnotě 300 dpi, mohu doporučit, abyste se příliš netrápili. Nastavením velikosti papíru v ovladačích odešlete fotografii do tiskárny v původním rozlišení.

  • Jak uvolnit místo na Google fotky?
  • Jak poslat RAW fotky?
  • Jak dát F4 na Macbooku?
  • Jak se píše šipka na MacBooku?
Jak pročistit Macbook Pro? :: Jak pripojit monitor k notebooku bez HDMI?
Užitečné odkazy