Domovská stránka > J > Jak Úplně Vymazat Historii?

Jak úplně vymazat historii?

Vymazání historie
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Klikněte na Historie.
  4. Vlevo klikněte na Vymazat údaje o prohlížení.
  5. V rozbalovací nabídce vyberte, kolik historie chcete smazat.
  6. Zaškrtněte políčka u údajů, které má Chrome smazat, včetně možnosti Historie procházení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Navíc, jak obnovit smazanou historii?

Obnovit smazanou historii Google: otevřete Koš a zkontrolujte, zda jsou tam dočasně uloženy smazané soubory historie. Pokud ANO, vyberte je a vyberte Obnovit z kontextové nabídky. Pokud NE, možná jste trvale odstranili historii prohlížení.
Jak vypnout historii vyhledávání?
Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Google . Ovládací prvky. Na kartě „Aktivita na webu a v aplikacích" klepněte na Vypnout. Pokud vidíte možnost Zapnout, znamená to, že Aktivita na webu a v aplikacích je vypnutá a historie vyhledávání se neukládá do účtu Google.

Jak nastavit historii?

Na počítači přejděte do svého účtu Google. V navigačním panelu vlevo nahoře klikněte na Data a personalizace. V sekci Ovládací prvky aktivity klikněte na položku Historie YouTube a poté na položku Automatické mazání. potvrďte uložení zvolené možnosti automatického mazání.
Jak vymazat údaje o prohlížení?
Smazání údajů o prohlížení
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Ochrana soukromí Vymazat údaje o prohlížení.
  4. Vyberte období, například Poslední hodina nebo Od počátku věků.
  5. Vyberte typy údajů, které chcete odstranit.
  6. Klepněte na Vymazat data.

Související článek

Jak vymazat mezipaměť Samsung?

Vymazat mezipaměť můžete výběrem symbolu i v pravém horním rohu a klepnutím na možnost Vymazat mezipaměť v pravém dolním rohu.

Navíc, kde je uložena historie prohlížeče?

Historie prohlížení a stahování: Historie prohlížení je seznam stránek, které jste navštívili a které se zobrazují v nabídce Historie, v okně Knihovna stránek v sekci Historie, a v našeptávači adresního řádku. Historie stažených souborů je seznam souborů, které jste stáhli.
Jak obnovit smazanou historii v mobilu?
Ve výchozím nastavení se poté, co se přihlásíte do Chromu, všechna data z Chromu synchronizují s vaším účtem Google. To zahrnuje záložky, historii, hesla a další informace. Když tedy omylem smažete historii prohlížení v zařízení Android, můžete se přihlásit ke svému účtu Google v počítači a obnovit je.

Jak zjistit historii v mobilu?

Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  1. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Historie.
  2. Chcete-li určité stránky navštívit, klepněte na příslušnou položku. Chcete-li stránky otevřít na nové kartě, klepněte na položku a podržte ji.
Navíc, jak zobrazit historii v safari?
Chcete-li rychle najít stránky, které jste již navštívili, můžete použít historii procházení. V aplikaci Safari na Macu použijte příkaz Historie > Zobrazit veškerou historii.

Jak vymazat historii vyhledávání na YouTube?

Nahoře na stránce Historie klepněte na ikonu možností a následně klepněte na Ovládání historie. Vyberte možnost Vymazat historii sledování nebo aktivujte možnost Pozastavit historii sledování.

By Domingo

Similar articles

Jak se co nejlépe starat o iPhone? :: Jak smazat všechna data z disku?
Užitečné odkazy