Domovská stránka > J > Jak Spojit Dva Video Soubory?

Jak spojit dva video soubory?

Free Video Joiner je intuitivní nástroj, který umožňuje spojit několik videí do jednoho souboru. S videem pracuje beze ztráty původní kvality a dokáže si poradit s několika formáty - AVI (Divx, XviD, MPEG4), WMV, MPEG (MPEG1, MPEG2), MP4, MOV, DVD či VCD.

Přečtěte si více

Související článek

Jak skrýt soubory v Androidu?

Pokud chcete skrýt soubory v nápovědě, vytvořte pomocí X-Plore složku a zapamatujte si její název. Pokud chcete soubory skrýt, přeneste je do této složky. Složka by měla být skrytá. Hotovo!

Jak vytvorit video z více videí?

Vytvoření animace nebo koláže
  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.
  4. V části Vytvořit nový vyberte Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.
Jak spojit dvě videa Android?
Prvním programem pro sloučení několika videí do jednoho je BeeCut. Toto je bezplatný editor videa pro zařízení Android a iOS. Má jednoduché rozhraní a všestranné funkce pro editaci videa. Tato aplikace je určena pro začínající video editory.

Jak spojit dvě videa do jednoho online?

Jak sloučit videa online

Krok 1: Ve webovém prohlížeči otevřete https://mergevideo.online/ a klikněte na ikonu Vyberte soubory tlačítko pro nahrávání videí z počítače. Podporuje také Dropbox a Disk Google. Krok 2: Znovu uspořádejte videoklipy do požadovaného pořadí a vyberte nastavení výstupu, například formát videa.
Jak dát dohromady více videí?
Video Merge je jednoduchá aplikace, která sloučí a propojí videosoubory do jednoho souboru. Podporuje různé formáty videa s různou obnovovací frekvencí, stejnou velikostí rámce a stejnou frekvencí zvuku. Sloučení videa - Side by Side je jedinečná aplikace, která vám umožní vytvářet kreativní videa.

Související článek

Co je video codec?

Video je sekvence obrázků.

A další otázka, jak spojit videa do jednoho windows?

Ano, program Windows Movie Maker umožňuje kombinovat více videí do jednoho souboru. Stačí přidat tyto videoklipy a uspořádat pořadí přetažením v časové ose. Poté můžete sloučit všechny videoklipy do jednoho souboru.
Jak vytvorit videoklip?
VideoThang 1.1 – freeware

Jmenuje se VideoThang a umí toho celkem dost. Je vhodný pro tvorbu videoukázek. Máte-li tak video natočené například na mobilu, fotoaparátu a k tomu chcete přidat hudební doprovod, titulky a přechodové efekty, tak vám poslouží více než dobře. Lehce pomocí něho vytvoříte mixovaný obsah.

Když to vezmeme v úvahu, jak poskládat video?

Oříznout začátek a konec, přidat hudbu nebo třeba doplnit k němu titulky. To všechno hravě zvládnete i v Zoner Photo Studiu X. Stačí využít nástroj Video, který najdete v modulu Vytvořit. Ještě než ho pustíte, otevřete v programu složku s videoklipy nebo obrázky, ze kterých chcete video sestavit.
Někdo se také může ptát, jak spojit videa v imovie?
Jak na iPhone spojit dvě videa do jednoho
  1. Po spuštění iMovie klepněte nahoře na ikonu + pro přidání nového projektu.
  2. Objeví se nové okno, ve kterém klepněte na možnost Film.
  3. Jakmile tak učiníte, tak vyberte dvě (a více) videa určená ke spojení.
  4. Po vybrání videí klepněte dole na možnost Vytvořit film.

A jak spojit avi soubory do jednoho?

v tomto případě budete možná potřebovat software AVI Joiner, který vám pomůže. AVI Joiner vám umožní spojit více než jeden video soubor AVI do jednoho souboru bez jakýchkoli potíží.

By Fermin

Similar articles

Jak vytvořit video k narozeninám? :: Co je to tethering?
Užitečné odkazy