Domovská stránka > J > Jak Zvýšit Otáčky Ventilátoru V Notebooku?

Jak zvýšit otáčky ventilátoru v notebooku?

Pokud vzroste, může BIOS preventivně zvýšit otáčky chladiče. Rozhodně to neřídí Windows. Mohou ale existovat programy, které tuto činnost nastavují. Doporučuji ti spojit s spodporou výrobce (HP) a doluvit se s nimi jakým způsobem to jde nastavit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

Následně, jak snížit otáčky digestoře?

Řešit se to dá - vložením (mezi zásuvku a zástrčku digestoře) stmívače do zásuvky (např. toto nebo toto). Otáčením /regulací/ dochází i k regulaci otáček digestoře.
Jak ztišit větrák na notebooku?
Co se týče desktopů, již legendárním programem, který je stále vyvíjen, pro správu rychlostí větráčků, je Speedfan. Ten bezplatný nástroj umí monitorovat stav hardwaru, hodnoty napětí, rychlosti větráků a teploty komponent včetně pevných disků. Jsou-li větráky na vašem počítači příliš hlučné, Speedfan je skvělým lékem.

A jak vypnout ventilátor v počítači?

Re: Stále spuštěný větrák

jak vypnout ventilátor, jednoduše Start -> vypnout. Vypnutý notebook je asi jediná situace kdy bude vypnutý i ventilátor.
Jak snížit hlučnost notebooku?
Používání notebooku vzhledem k hluku - Notebook udržujte čistý, ať nemáte plné ventilátory špíny a prachu (občas vysajte mřížky pro nasávání a vyfukování vzduchu). Pod notebookem mějte jakoukoliv podložku, aby mohl k/od ventilátorů vzduch, čímž jim snížíte otáčky.

Související článek

Jak skenovat na notebooku?

Chcete-li spustit program Malování, klikněte na lupu vedle tlačítka Start. Pokud chcete upravit kvalitu naskenovaného obrázku, můžete to provést v malování.

A jak snížit hluk z pc?

TIP: tři způsoby, jak snížit hlučnost PC
  1. Vyměňte větrák. Prvním a nejúčinnějším způsobem, jak zredukovat hlučnost domácího počítače, je vyměnit větráky v něm obsažené.
  2. Kupte si nový procesor. Dalším způsobem, jak snížit hlučnost počítače, je pořídit si nový procesor.
  3. Umístěte počítač na chladné místo.
Jak zjistit otáčky ventilátoru?
SpeedFan dokáže přečíst i S.M.A.R.T. informace z vašeho pevného disku. Poslední záložkou jsou grafy, kde si můžete nechat zobrazovat vývoj teploty, rychlosti ventilátorů a napětí na výstupů ze zdroje. Češtinu aktivujete prostřednictvím nabídky "Readings > Configure > Options".

Jak vypnout ventilátor?

Jediné, jak jej lze vypnout, je nutné vypnout pojistky. Ve ventilátoru je kondenzátor, který způsobuje, že se ventilátor vypne po čase sám. Pokud se ventilátor přestal sám vypínat, znamená to, že kondenzátor přestal fungovat.
Navíc, co huci v pocitaci?
Ve stolním PC je zdrojem hluku větrák ve zdroji, větrák na procesoru a větrák na grafické kartě. Nejlacinější a nejsnazší je výměna ve zdroji. To je za pár šupů a stojí za to si nějakou kačku připlatit za větrák s kvalitními ložisky.

Jak ztlumit PC?

Z konkrétních modelů je velmi oblíbený GELID Solutions Tranquillo se čtveřicí výkonných heatpipe. Trošku náročnější uživatelé vloží své finance do opěvovaného řešení společnosti Noctua, která patří na samotnou špičku tohoto oboru.

By Griffiths Kment

Similar articles

Co zatěžuje disk? :: Jak zpomalit větrák?
Užitečné odkazy