Domovská stránka > J > Jak Převést Text Do Obrázku?

Jak převést text do obrázku?

Klikněte na Kreslicí plátno a potom na kartě Vložení ve skupině Ilustrace klikněte na Obrázky. Vyhledejte a poklikejte na fotku, kterou chcete použít, a potom klikněte mimo kreslicí plátno. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na Textovépole a potom v dolní části nabídky klikněte na Nakreslit textové pole.

Přečtěte si více

Související článek

Jak udělat z obrázků odkaz?

Aby odkaz fungoval, musí být obrázek uložen ve složce Obrázky.

Jak změnit text v obrázku?

Odpověď není jednoznačná – velmi záleží na tom, v jaké části obrázku se nápis přesně nachází. Nejjednodušší jsou úpravy tam, kde je text umístěn na jednolité stejnobarevné ploše – zde stačí překrýt původní text stejným pozadím, jaké je použito v ostatních částech obrazu a následně ho přepsat novým obsahem.
Jak seskupit obrázky ve Wordu?
Seskupení obrazců, obrázků nebo objektů
  1. Stiskněte a podržte Ctrl a postupně vyberte obrazce, obrázky a další objekty, které chcete seskupit.
  2. Proveďte jednu z následujících akcí: Seskupit obrázky: V části Nástrojeobrázku na kartě Formát klikněte ve skupině Uspořádat na tlačítko. a potom klikněte na Seskupit.

Pokud jde o toto, jak vložit zdroj pod obrázek?

Citace je uvedení zdroje (autor, rok, dílo a podobně, případně licence). Buď to uvedeš přímo pod obrázek, nebo dáš pod obrázek do hranatých závorek číslo a odcituješ vše na jednou v referencích na konci práce. Word na to má funkci jménem Bibliografie (nebo Prameny).
Jak upravit titulek Word?
Zvolte příkaz Vložit > Titulek, otevře se dialogové okno Titulek. Word nabídne popisek titulku, který můžete případně upravit, do okénka s popiskem titulku můžete dopsat popisný text. Pokud si přejete, lze implicitní nabídku změnit použitím rozbalovacího seznamu Umístění nebo klepnutím na tlačítko Číslování.

Související článek

Co je převést na dynamický disk?

Při změně základního disku na dynamický můžete vytvářet svazky, které pokrývají více disků. Dynamické svazky lze použít v určitých situacích. Základní disky podporují pouze primární, rozšířené a logické jednotky.

Jak vložit titulek ke grafů?

2) Vložení titulku ke grafu

Pokud už tedy v práci nějaký graf máte, klikněte na něj pravým tlačítkem myši. V kontextové nabídce vyberte položku Vložit titulek.
Lidé se také ptají, jak označit obrázek za textem word?
Kliknutím nebo klepnutím vyberte objekt. Pokud to nepomůže, přejděte na domů > Vyberte a proveďte jednu z následujících akcí: Pokud chcete vybrat veškerý text v dokumentu, zvolte Vybrat vše. Pokud chcete vybrat objekty, které jsou skryté, skládané nebo za textem, zvolte Vybrat objekty.

Když to vezmeme v úvahu, jak vložit titulek do powerpointu?

V PowerPoint v normálním zobrazení otevřete snímek s videem, do kterého chcete přidat titulky. Vyberte video na snímku. Na kartě Přehrávání klikněte na tlačítko Vložit titulky a pak vyberte Vložit titulky. V dialogu Vložit titulky přejděte na soubor titulků.
Jak ukotvit obrázek k textu?
Umístění a ukotvení objektu
  1. Umístěte kurzor na objekt v odstavci, kde chcete ukotvení uzamknout.
  2. Klikněte na tlačítko Pozice na kartě FORMÁT ve skupině Uspořádat a vyberte volbu Další možnosti rozložení.
  3. V zobrazeném okně zatrhněte políčko Uzamknout ukotvení.
  4. Potvrďte tlačítkem OK.

Pokud jde o toto, jak vytvořit obsah obrázků ve wordu?

Vložení seznamu obrázků
  1. Klikněte v dokumentu na místo, kam chcete vložit seznam obrázků.
  2. Klikněte na > Vložit tabulku obrázků. Poznámka: Pokud Word dokument maximalizovaný, nemusí být možnost Vložit tabulku obrázků viditelná.
  3. Formát a možnosti můžete upravit vdialogovém okně Tabulka obrázků. Klikněte na OK.

By Lemcke

Similar articles

Jak vytvořit partition na disku? :: Jak spojit titulek s obrázkem?
Užitečné odkazy