Domovská stránka > K > Kolik Lidí Muze Být Na Netflixu?

Kolik lidí muze být na Netflixu?

Členství Standard a Premium je ale na sdílení předplatného připraveno. Pokud vám stačí sledování na dvou zařízeních najednou, bude dostatečné předplatné Standard. S variantou Premium pak mohou program v jednu chvíli sledovat až čtyři lidé.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

Kolik stojí Netflix v Cesku?

Standardní (Standard) předplatné uživateli umožňuje sledovat až na dvou zařízeních současně ve full HD rozlišení za 259 korun měsíčně. A konečně poslední verze předplatného zvaná Premium vám za 319 korun za měsíc zajistí přístup ke knihovně Netflixu na čtyřech zařízeních současně ve Full HD a Ultra HD (4K) rozlišení.
Jak funguje Netflix pro více lidí?
Můžete vytvořit profily pro jednotlivé členy domácnosti, aby se mohli dívat na Netflix upravený přesně pro jejich potřeby. Váš účet může mít až pět profilů a pro každý z nich pak můžete nastavit věkové omezení. Každý profil pak bude mít vlastní doporučení na základě hodnocení a preferencí na daném profilu.

Jak si aktivovat Netflix?

Přihlášení přes počítač
  1. Otevřete aplikaci Netflix a vyberte Přihlásit se.
  2. Před zadáním e-mailu a hesla do Netflixu vyberte možnost Přihlásit se na webu.
  3. Na počítači si otevřete webový prohlížeč a přejděte na netflix.com/tv8.
  4. Zadejte přihlašovací kód, který se zobrazí v televizi, a pak klikněte na Pokračovat.
Kolik stojí Netflix pro 4 lidi?
Premium - nejvyšší varianta stojí 319 korun měsíčně. Netflix si na ní můžete pustit až na čtyřech obrazovkách najednou. Obsah je také možné stahovat až do čtyř telefonů či tabletů.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Když to vezmeme v úvahu, kdy se plati netflix?

Informace o datu fakturace

Předplatné Netflixu vám budeme automaticky účtovat jednou měsíčně k datu vaší registrace. Vaše předplatné se účtuje na začátku fakturačního cyklu a může trvat několik dnů, než se platba objeví na vašem účtu. Kvůli rozdílu v časových pásmech se může vaše datum vystavení faktury o den posunout.
Kolik stojí rodinny Netflix?
Rodiny mohou využívat sdílené předplatné, ale musí mít aktivovanou nabídku umožňující přehrávání alespoň na 2 zařízeních najednou, tedy Standard (259 Kč) nebo Premium (319 Kč).

A kolik stojí netflix od vodafone?

Pronájem toho našeho vyjde na 70 Kč měsíčně, prémiový stojí 120 Kč měsíčně. Částku vám přičteme k ceně TV tarifu. Porovnejte, které TV programy jsou součástí nabídky našich TV tarifů.
Co obsahuje Netflix Basic?
Možnost Basic vychází na 199 Kč za měsíc a zahrnuje sledování videí v SD kvalitě na jedné obrazovce. Druhá varianta, Standard, vás vyjde na 259 Kč měsíčně, ale v jednu chvíli můžete mít aplikaci zapnutou na dvou obrazovkách a sledovat filmy v HD rozlišení.

Jak se prihlasit na jiny účet Netflix?

Přejděte na stránku Spravovat profily. Vyberte možnost Přidat profil. V mobilní aplikaci Netflix pro Android nebo iOS klepněte na ikonu profilu nebo Další a potom vyberte Spravovat profily. Vyberte možnost Přidat profil.

By Molini

Similar articles

Jak funguje Netflix na 30 dní zdarma? :: Jak si aktivovat Netflix?
Užitečné odkazy