Domovská stránka > J > Jak Sledovat Slovenskou Televizi?

Jak sledovat slovenskou televizi?

Můžete kombinovat terestrický a satelitní příjem, ale prakticky jedinou spolehlivou platformou je satelit. Nouzovou volbou může být i příjem některé slovenské kabelové televize přes internet. Tradiční kabelová televize vám slovenské programy nemůže zaručit.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký HDMI kabel k televizi 4K?

Vysokorychlostní kabel HDMI je navržen a testován pro přenos videa s vyšším rozlišením, jako je 4K, 3D a Deep Color. Tento kabel doporučujeme, pokud používáte některou z těchto technologií.

Navíc, jak sledovat tv přes mobil?

Pro ty, kteří chtějí na své chytré televizi jednoduše sdílet obsah svého telefonu je zde tzv. Chromecast. Jde o řešení od společnosti Google, které umožňuje streamování digitálního obsahu z telefonu do televize ve Full HD rozlišení. Jedna z věcí, které k tomu budete potřebovat, je televize s WiFi.
Jak koukat na TV přes mobil?
Google vyvinul Cast, jednoduchý protokol, který spáruje zařízení bez nutnosti cokoliv instalovat do telefonu nebo televize. Systém Android musí být součástí jak televize, tak telefonu. Jakmile však obě zařízení propojíte (Nastavení → Připojení) přicházíte o možnost provádět s telefonem i jiné činnosti.

Jak sledovat iVysílání v zahranici?

Že jste úspěsně online vám potvrdí ikona VPN, která se objeví v horní liště vašeho telefonu. Jakmile je VPN aktivní, můžete jednoduše sledovat české i zahraniční pořady, televizní vysílání apod.
Jak se dostat na Voyo?
Ke sledování na Vaší chytré televizi je potřeba mít aktivní předplatné. Poté se stačí do aplikace přihlásit a už si můžete užívat zábavu s Vašimi oblíbenými tituly. Pokud aplikaci nemáte předinstalovanou od výrobce, proveďte instalaci aplikace dle návodu k vaší televizi.

Související článek

Jak připojit telefon k televizi přes HDMI?

Jak připojím mobilní telefon k televizoru? Zakupte si redukci. Redukce má obvykle napájecí port micro USB. Standard MHL umožňuje připojení mobilního telefonu k televizoru.

Následně, kde koupit predplatne na voyo?

Jděte na https://voyo.nova.cz/ a klikněte vpravo nahoře na Registrovat.
  • Na následující stránce vyberte Voyo předplatné.
  • Vyplňte registrační údaje (e-mailovou adresu a heslo).
  • Následně stačí pouze zaškrtnout potřebné souhlasy a vše potvrdit kliknutím na Registrovat.
Někdo se také může ptát, jak se odhlásit z voyo?
Platbu předplatného (kromě plateb přes Apple ID) můžete zrušit po přihlášení do Vašeho uživatelského profilu na našich stránkách. Zrušení platby na další období provádějte, prosím, nejpozději 1 hodinu před vypršením aktuálně běžícího předplatného.

Jak sledovat polskou televizi?

Ideální řešení pro lidi v rodinných domech je prý následující: k příjmu polské televize je potřeba koupit si set top box, který je schopen přijímat signál ve formátu MPEG4. „České digitální vysílání se vede ve formátu MPEG2, Poláci jsou v tomto dál," říká Tureček.
Jak sledovat Prima?
Diváci mohou pořady televize Prima sledovat i v HD kvalitě na vybraných placených distribučních platformách, které jsou šířeny prostřednictvím satelitní, kabelové a IPTV distribuce. Aktualizované informace o plánovaných výlukách vysílačů šířící signál FTV Prima.

Navíc, jaká je nejlepší internetová televize?

Nedočkavým prozradíme, že vítězem našeho testu se stala Telly TV. Současně ji mohou sledovat až 4 členové rodiny, každý pochopitelně na svém zařízení. Těsně v závěsu se umístila O2 TV s mimořádně bohatou nabídkou sportovních programů.

By Verne Jeffress

Similar articles

Jak se dívat na Netflix zdarma? :: Jak na internetovou televizi?
Užitečné odkazy