Domovská stránka > J > Jak Rozmazat Obličej Na Fotce Iphone?

Jak rozmazat obličej na fotce iPhone?

Budete potřebovat aplikaci, který to umí a nejsnazší řešení bude Skitch. Je zdarma a snadno se ovládá. Ve Skitchi pak stačí otevřít fotku/screenshot/obrázek a aktivovat nástroj pro Rozmazání/Pixelate (šipka vpravo dole a první volba nahoře). Ten umožní vybrat oblast, která se má “rozčtverečkovat”.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak anonymizovat fotografie?

Anonymizace fotek: vymazání metadat

Dá se k tomu použít například bezplatný program Photo Anonymizer, který to udělá důkladně za vás. Bezplatná plná verze zná různé standardy pro metadata, včetně EXIF, DICOM, IPTC nebo XMP. Stačí ponechat všechna zaškrtnutí aktivní a skartace se spustí pro všechny vybrané snímky.
Lidé se také ptají, jak zamazat oblicej?
Rozmazaný obličej - skrýt obličej

Je to jedna z aplikací se značným úspěchem, od nahrání nástroje do obchodu Play má již téměř 3 miliony stažení. To váží ještě méně, ale je docela funkční a velmi snadné použití, jako je Blur Image, první z těchto dvou.

Lidé se také ptají, jak upravit obličej na fotce?

5 nejlepších aplikací pro zkrášlení vašeho obličeje na selfie...
  1. Facetune2. Pokud chcete na každé selfie fotografii vypadat naprosto perfektně, tak se vám bude líbit aplikace Facetune2.
  2. Snapchat.
  3. FaceApp.
  4. AirBrush.
  5. Cymera.
Jak na fotce rozostřit obličej?
Klikněte na „Detekovat obličeje" a Zoner Photo Studio X už si poradí. V možnostech nástroje si zvolíte, jestli chcete obličej překrýt elipsou nebo kruhem a vyberete metodu anonymizace. Na výběr máte pixelizaci, rozmazání a překrytí barvou.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Následně, jak rozmazat obličej ve videu iphone?

Existuje spousta aplikací pro iPhone, které vám umožní rozmazat jakoukoli část videa, jako je iMovie, Blur & Mosaic atd.
Jak rozostřit část fotky?
Aplikace VistaCreate pro Android Play je k dispozici na Google Play , je zdarma a poskytuje stejné funkce jako desktopová verze VistaCreate. Nainstalujte si aplikaci a poté vyberte nebo nahrajte fotografii a začněte s rozostřováním.

A další otázka, jak vymazat data z fotografie?

Odstranění metadat ve Windows

Pokud kliknete pravým tlačítkem myši na soubor, vyberete možnost Vlastnosti a následně se přepnete na kartu Podrobnosti, dostanete informace o uložených metadatech jako na dlani. V případě, že je budete chtít odebrat, stačí využít odkaz zcela dole – Odebrat vlastnosti a osobní informace.
Jak vymazat SPZ na fotce?
Po otevření fotografie, na které je automobil s viditelnou registrační značkou, pak stačí klepnout na tlačítko Detekovat SPZ. Nástroj sám vyhledá všechny registrační značky na obrázku a nabídne jejich rozmazání.

Jak rozostřit část videa?

Použití aplikace iMovie (pro statické objekty)

Nyní najděte videoklip, u kterého potřebujete použít efekt rozostření a vyberte jej. V prohlížeči iMovie se zobrazí větší verze. Poté stiskněte klávesu Shift + Cmd + 4 pro pořízení snímku obrazovky, jenž můžete použít k označení oblasti, kterou chcete rozostřit.

By Royall

Similar articles

Jak Rozkostičkovat obrázek? :: Jak si dát heslo na galerii Iphone?
Užitečné odkazy