Domovská stránka > J > Jak Na Macu Zobrazit Skryté Fotky?

Jak na Macu zobrazit skryté fotky?

V aplikaci Fotky na Macu klikněte na bočním panelu na položku Knihovna. Použijte příkaz Zobrazení > Zobrazit skryté fotoalbum. Skryté album se zobrazuje na bočním panelu. Vyberte fotografie, které chcete zobrazit a potom použijte příkaz Obrázek > Odkrýt [číslo] fotky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Pokud jde o toto, jak přidat fotku do skrytých?

Dobrý den, zkuste přejít do Galerie – Alba – ikona tří teček – Zobrazit pouze místní alba (zaškrtnout) a následně tradičně potáhnout směrem dolů pro zobrazení skrytých fotografií. Děkuji za odpověď.
Pokud jde o toto, jak skrýt fotky?
Pokud chcete archivovat konkrétní obrázky pomocí aplikace „Fotky Google", podržte prst na každé fotografii, kterou chcete schovat. Potom klikněte na tři svislé tečky v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost „Přesunout do archivu".

Jak Zaheslovat fotky?

Přitom existuje řada metod, jak svého Androida ochránit před zvědavci a nenechavci. Dnes vám představíme relativně jednoduchý způsob, jak uzamknout aplikace a skrýt tajné fotky a videa – stačí si nainstalovat a nastavit aplikaci App Lock and Gallery Vault.
Následně, jak zamknout fotky macbook?
Skrytí fotek na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Macu
  1. Otevřete Fotky.
  2. Vyberte fotku nebo video, které chcete skrýt.
  3. Klepněte na tlačítko Sdílet a poté na tlačítko Skrýt.
  4. Potvrďte, že chcete fotku nebo video opravdu skrýt.

Související článek

Jak zobrazit telefon v iTunes?

Pokud máte systém Windows nebo macOS Mojave, vaše zařízení se zobrazí v levém horním rohu okna iTunes. Pokud své zařízení v počítači nevidíte, přečtěte si, co dělat. Pokud máte k počítači připojeno více než jedno zařízení, klikněte na ikonu zařízení.

Pokud jde o toto, jak skryt album na iphone?

Následně jej vždy dohledáte v albu Skryté.
  1. Otevřete aplikaci Fotky.
  2. V nabídce Knihovna nebo Alba zvolte vpravo nahoře nabídku Vybrat.
  3. Určete takový obsah, který nechcete dále zobrazovat.
  4. Vlevo dole zvolte ikonu sdílení.
  5. Sjeďte dolů a vyberte nabídku Skrýt.
  6. Následně potvrďte skrytí vybraných položek.
Jak zobrazit skryté album?
pro zobrazení soukromých alb musíte nejprve přejít v aplikaci Galerie do sekce Alba. Zde potáhněte obrazovkou směrem dolů. Zobrazí se požadavek na zadání odemykacího gesta a následně se ocitnete v soukromém albu.

Kam schovat fotky v mobilu?

V aplikaci Fotky Google můžete citlivé fotky a videa ukládat do složky chráněné zámkem obrazovky zařízení. Položky z uzamčené složky se nebudou zobrazovat v mřížce fotek, ve vzpomínkách, ve vyhledávání ani v albech a nebudou dostupné jiným aplikacím ve vašem zařízení, které mají přístup k vašim fotkám a videím.
Jak vymazat Synchronizovane fotky?
Jestliže jsou vaše fotografie synchronizovány s cloudovým úložištěm Googlu, použijte funkci »Uvolnit místo v zařízení«, aplikace vyhledá zazálohované fotografie i videa a nabídne vám jejich smazání.

A další otázka, jak dostat fotky z google do telefonu?

Uložení fotek a videí
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Vyberte fotku nebo video.
  3. Klepněte na ikonu možností Stáhnout.

By Abbott Shayam

Similar articles

  • Jak zobrazit PNG?

    Nejjednodušší způsob, jak otevřít soubor PNG, je použít univerzální prohlížeč souborů. Ten lze použít k otevření mnoha různých formátů souborů. Pokud soubor není kompatibilní, otevře se v jiném formátu.

  • Jak smazat fotky na iphone?

    Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

  • Jak stáhnout fotky ze Samsung Cloud?

    Pokud chcete stáhnout data, máte dvě možnosti. Moje data si můžete stáhnout do telefonu prostřednictvím cloudové aplikace. V aplikaci Galerie můžete stahovat obsah z cloudu.

  • Jak dostat fotky z iCloudu?

    Abyste své fotografie vůbec viděli, musíte zvládnout kouzlo nastavení celého iCloudu - v každém případě zkuste v nastavení iPhonu vypnout a zapnout posuvník Fotky na iCloudu a zároveň si pohrajte s možnostmi Optimalizovat úložiště iPhonu a Stahovat a uchovávat.

  • Kde je na Macu Backspace?
  • Jak tisknout fotky 10x15?
  • Jak upravit DPI fotky?
  • Jak zobrazit FPS ve hře?
Jak si dát heslo na galerii Iphone? :: Jak si zamknout galerii?
Užitečné odkazy