Domovská stránka > J > Jak Zamknout Skryte Fotky?

Jak zamknout skryte Fotky?

Důležité: Při prvním pokusu o přesunutí fotek a videí do uzamčené složky budete vyzváni, abyste si složku nastavili.
  1. Spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přejděte na Knihovna Nástroje. Uzamčená složka .
  3. Klepněte na Nastavit Uzamčenou složku.
  4. Podle pokynů na obrazovce odemkněte zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Kde najit skryte Fotky v iPhone?

Otevřete Fotky. Na řádku nabídek zvolte Zobrazení > Zobrazit skryté fotoalbum. Na postranním panelu vyberte možnost Skryto. Vyberte fotku nebo video, které chcete znovu zobrazit.
Pokud jde o toto, kam schovat fotky?
Pokud chcete archivovat konkrétní obrázky pomocí aplikace „Fotky Google", podržte prst na každé fotografii, kterou chcete schovat. Potom klikněte na tři svislé tečky v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost „Přesunout do archivu".

A další otázka, jak si dát heslo na galerii iphone?

Přejeďte po poznámce směrem doleva (slide left) Ve vyobrazené nabídce klepněte na „Zámek" Následně nastavte heslo, a případně i nápovědu. Poté stačí poznámku otevřít a klepnout na zámek v pravém horním rohu.
Jak zamknout fotky na Facebooku?
Jak na Facebooku upravit nastavení soukromí u fotoalb?
  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na a pak na své jméno.
  2. Posuňte se dolů a klepněte na Fotky.
  3. Klepněte na album, u kterého chcete změnit nastavení soukromí.
  4. Klepněte na a vyberte Upravit.
  5. Klepněte na Okruh uživatelů a vyberte, kdo album uvidí.

Související článek

Jak smazat fotky na iphone?

Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

Někdo se také může ptát, jak vymazat synchronizovane fotky?

Jestliže jsou vaše fotografie synchronizovány s cloudovým úložištěm Googlu, použijte funkci »Uvolnit místo v zařízení«, aplikace vyhledá zazálohované fotografie i videa a nabídne vám jejich smazání.
Když to vezmeme v úvahu, kde najit skryte fotky?
Dekuji. Dobrý den, zkuste přejít do Galerie – Alba – ikona tří teček – Zobrazit pouze místní alba (zaškrtnout) a následně tradičně potáhnout směrem dolů pro zobrazení skrytých fotografií.

Lidé se také ptají, jak skryt slozku skryto iphone?

Prvně je nutné, abyste se na vašem iPhonu či iPadu s iOS 14, potažmo iPadOS 14, přesunuli do nativní aplikace Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o kus níže, dokud nenarazíte na kolonku Fotky, na kterou klepněte. Poté je nutné, abyste opět sjeli níže, kde lokalizujte řádek s názvem Album Skryto.
A jak archivovat fotky iphone?
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte na iCloud.com, klepněte na Fotky a pak na Vybrat. Vyberte fotky nebo videa, které chcete stáhnout, a klepněte na Další . Vyberte Stáhnout a fotky a videa se stáhnou jako soubor ZIP na iCloud Drive. Na Macu nebo PC stačí přejít na iCloud.com a kliknout na Fotky.

Když to vezmeme v úvahu, jak skryt fotku v galerii?

Tajná složka v galerii
  1. Otevřete aplikaci Galerie.
  2. Vyberte fotografie, které chcete skrýt, a potom klepněte na Více> Přidat do skrytého alba.

By Festa

Similar articles

  • Jak stáhnout fotky ze Samsung Cloud?

    Pokud chcete stáhnout data, máte dvě možnosti. Moje data si můžete stáhnout do telefonu prostřednictvím cloudové aplikace. V aplikaci Galerie můžete stahovat obsah z cloudu.

  • Jak dostat fotky z iCloudu?

    Abyste své fotografie vůbec viděli, musíte zvládnout kouzlo nastavení celého iCloudu - v každém případě zkuste v nastavení iPhonu vypnout a zapnout posuvník Fotky na iCloudu a zároveň si pohrajte s možnostmi Optimalizovat úložiště iPhonu a Stahovat a uchovávat.

  • Jak tisknout fotky 10x15?

    Pokud máte určitou velikost fotopapíru, stačí ji nastavit a ponechat jeden sloupec a jeden řádek. Pokud fotografie přetáhnete do prostředního pole, můžete je vytisknout, uložit do formátu PDF nebo si objednat tisk v profesionální kvalitě.

  • Jak upravit DPI fotky?

    Pokud není lepší upravit rozlišení fotografie před tiskem tak, aby se co nejvíce blížilo ideální hodnotě 300 dpi, mohu doporučit, abyste se příliš netrápili. Nastavením velikosti papíru v ovladačích odešlete fotografii do tiskárny v původním rozlišení.

  • Jak uvolnit místo na Google fotky?
  • Jak poslat RAW fotky?
  • Jak zamknout iPhone bez tlačítka?
  • Jak zamknout poznamky Android?
Jak si zamknout galerii? :: Jak vratit na Plochu aplikaci?
Užitečné odkazy