Domovská stránka > C > Co Je E Mailová Doména?

Co je e mailová doména?

E-mailová adresa identifikuje elektronickou poštovní schránku uživatele e-mailu. E-mailová poštovní schránka je fyzicky umístěna na nějakém internetovém serveru. Populární jsou zejména servery, které nabízejí e-mailovou schránku zdarma a s webovým rozhraním (v českých podmínkách např. Centrum.cz, Gmail, Seznam.cz).

Přečtěte si více

Související článek

Co je to doména 1 řadu?

Nejvyšší úroveň adresy vašich webových stránek je první úroveň. Doména nejvyšší úrovně je často vyhledávána vámi. Doména nejvyšší úrovně pro Českou republiku je. Pro Slovensko.

Jak poslat tajný email?

Pokud nepotřebujete trvalou e-mailovou adresu, tak poslouží například Guerilla Mail – www.guerrillamail.com – z téhle služby prostě můžete odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že chvíli po odeslání e-mailová adresa už nebude existovat.
Pokud jde o toto, jaký freemail?
Třeba runbox, posteo, tutanota, mail a pod. Jo, to je dobry.

Jaký je nejlepší email?

Ve světě emailů kraluje Google a jeho Gmail. Po registraci získáte schránku ve tvaru vašejmé[email protected] s téměř neomezenou kapacitou. Velikost schránky totiž neustále narůstá a zaplnit ji je velmi těžké. Momentálně se pohybuje kousek pod hranicí 8 GB, což je pro emaily nepředstavitelné množství.
Jak si koupit vlastní doménu?
Domény nehledejte v regálech v obchoďáku, stejně jako z nich nedělejte vědu. Kupují se (neboli registrují se) přes internet na stránkách poskytovatelů domén. Například Forpsi.com nebo Wedos.cz kde nakupuji i já. Nebo Cesky-hosting.cz/domeny.

Související článek

Co je to doména ve Windows?

Skupina připojených počítačů se systémem Windows sdílí informace o uživatelských účtech a zásady zabezpečení. Všechny členy domény spravuje řadič domény. Správu sítě může provádět řadič domény.

Následně, jak vytisknout e mail na seznamu?

Přejděte do zobrazení Pošta a otevřete složku pošty, ve které vytisknete seznam e-mailů. 2, klikněte Soubor > Tisk. 3. A nyní určete tiskárnu z Tiskárna rozevírací seznam vyberte Styl tabulky v Nastavení a klepněte na tlačítko Tisk knoflík.
A další otázka, kde si založit e mailovou schránku?
Tři nejlepší freemaily podle Technet.cz
  • Klikni.cz - bez složitého nastavování poskytuje bezpečnou a velkokapacitní schránku.
  • Hotmail.cz - stejně tak i Hotmail (Live Mail), který je pro změnu vyvíjen společností Microsoft.
  • Na třetím míste by se mohl umístit kterýkoli z trojice Atlas.cz, Centrum.cz a Seznam.cz.

Jak nastavit emailovou adresu?

V nastavení vyberte možnost ODESÍLATEL.
  1. Pod nadpisem „Adresy, ze kterých můžete odesílat maily" Můžete vidět Váš seznam účet a pod ním políčko DALŠÍ EMAILOVÁ ADRESA. Do tohoto políčka zadejte celou emailovou adresu.
  2. Klepněte na tlačítko PŘIDAT ADRESU.
  3. Nyní klepněte v levém horním rohu na tlačítko ZPĚT DO EMAILU.
A další otázka, jak zjistit email na twitteru?
Nastavení emailových notifikací na Twitteru

Nejdříve si otevřete stránku s nastavením svého Twitter účtu. V levém menu si následně zvolte položku Email notifications.

Jak zjistit odkud byl odeslán email?

Obdrželi jste e-mail a chcete zjistit, odkud přišel. Na první pohled se to zdá nemožné. Existuje pouze e-mailová adresa, která by mohla pocházet odkudkoli na světě. Neexistuje razítko, poštovní známka ani adresa pro návrat, jako je poštovní zásilka.

By Parrish

Similar articles

Jak si vytvořit svoje vlastní logo? :: Jak získat vlastní emailovou adresu?
Užitečné odkazy