Domovská stránka > J > Jaké Taxi V Praze?

Jaké taxi v Praze?

Přistavení vozu na celém území hl. města Prahy ZDARMA. Smluvní vozy objednané přes dispečink A A A radiotaxi s.r.o. jezdí za sazbu 27,90 – 35,90 Kč/km, velkoprostorové vozy pro 5 až 8 osob (bez řidiče) jezdí za 35,90 Kč/km. Pro nejlevnější sazbu volejte 14 014 a při objednání taxi požadujte vůz za 27,90 Kč/km.

Přečtěte si více

Související článek

Jaké jsou databázové systémy?

Microsoft SQL server je jedním z příkladů RDBMS.

Co je to Liftago?

Liftago je český startup, který vytváří technologickou platformu pro optimalizaci městské dopravy v České republice i v zahraničí. Cílem společnosti jsou tzv. Chytrá města (Smart Cities), kde lidé ztratí závislost na vlastních automobilech a ubude problémů s parkováním.
Můžete se také zeptat, kde u nás funguje uber?
V České republice lze momentálně využívat Uber pouze v Praze a Brně. Informace o plánovaném spuštění Uberu v dalších českých městech jako Ostrava, České Budějovice, Český Krumlov, Olomouc, Liberec či Plzeň, zatím nebyly zveřejněny.

A co to je uber pop?

UberPOP řidiči jsou často amatéři v kraťasech a tričku, kteří s přepravou osob nemají žádné zkušenosti a nedisponují taxikářskou licencí. Naproti tomu UberBlack je vždy řízen profesionálem v obleku, který zná velmi dobře Prahu a většinou má bohaté zkušenosti s přepravou pasažérů.
Kolik se dá vydělat Uberem?
Stát se řidičem Uber je sice poměrně složitý proces, ale pokud vás baví řídit, je to ideální volba a zajímavá práce při které potkáte spoustu lidí. Velká část řidičů Uber využívá pouze jako přivýdělek, ale pokud do toho půjdete naplno můžete dosáhnout i výdělku okolo 50.000,- Kč čistého měsíčně.

Související článek

Jaké jsou verze Windows?

První verze systému Windows 1.0 se začala široce používat až ve Windows 95. Současné klientské verze systému Windows 8.1 jsou Windows 10 a Windows 11. Serverové verze jsou Windows Server 2008 a 2012.

Kde funguje Liftago?

Jezdíme ve více než 20 městech
  • Praha brzy.
  • Brno brzy.
  • Ostrava brzy.
  • České Budějovice brzy.
  • Děčín brzy.
  • Frýdek-Místek brzy.
  • Hradec Králové brzy.
  • Chomutov brzy.
Navíc, kolik stojí taxikářská licence?
Nálepka bude stát 500 Kč a je příjmem města – dopravního úřadu. To znamená, že kdokoli bude provozovat taxislužbu (třeba jediný den), musí mít vozidlo v evidenci vozidel taxislužby a auto musí mít úřední nálepku. Evidenci vede místně příslušný dopravní úřad provozovatele nebo majitele vozidla.

Jak funguje taxi?

Doprava je nabízena buď na vyznačených nebo neoficiálních taxistanovištích, nebo jízdou vozidel po ulicích tak, aby zájemce o přepravu mohl vozidlo například pokynem ruky stopnout, na telefonickou objednávku, nebo přes mobilní aplikace. Jízdné se platí přímo řidiči vozidla, zpravidla při skončení jízdy.
Pokud jde o toto, co je levnejsi bolt nebo uber?
Nejrychlejší služba je UberPOP, nejlevněji se po Praze jezdí s Boltem (Taxify). Nejlevnější klasické taxislužby dokáží být v nočních hodinách vůči dopravním platformám cenově konkurenceschopné, je to ale za cenu mnohem delšího čekání na přistavení vozidla.

Jak staré může být auto pro Bolt?

Vozidlo pro registraci na platformu Boltu musí být pětidveřové, maximálně 20 let staré a mít 5 míst k sezení.

By Leschen

Similar articles

Jak získat vlastní emailovou adresu? :: Jak objednat taxi Uber?
Užitečné odkazy