Domovská stránka > J > Jak Prevest Minecraft Účet?

Jak prevest Minecraft účet?

Pokud chcete účet konvertovat, přihlaste se na Minecraft.net a tam by se měla časem objevit informace (stejně jako v launcheru), že jde účet převést. Pak je třeba zvolit stávající nebo nový účet Microsoft. Pro jeden účet Mojang potřebujete jeden účet Microsoftu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak přeinstalovat Minecraft?

Nejprve odinstalujte Ovládací panely - Programy a funkce, poté stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte. Pokud chcete přijít o všechny uložené světy, můžete z otevřené složky odstranit podsložku.mjanet nebo ji přejmenovat na Old.

Jak se přihlásit na Mojang?

Otevřete account.mojang.com/migrate ve vašem prohlížeči. Pokud máte starý účet Minecraft Premium, můžete jej přenést na účet Mojang, který vám poskytuje více možností zabezpečení a integruje Minecraft do vaší herní knihovny Mojang. Přihlaste se pomocí vašeho starého uživatelského jména a hesla.
Můžete se také zeptat, jak koupit minecraft na pc?
Pokud chcete zakoupit Minecraft do PC navštivte tuto stránku - http://www.minecraft.net/store.

Jak aktivovat Minecraft Java?

Aktivace - Minecraft: Java Edition
  1. Ve Vašem internetovém prohlížeči prosím přejděte na oficiální stránky hry: https://www.minecraft.net/.
  2. Zde se prosím přihlaste skrze svůj Microsoft účet, případně si vytvořte nový.
  3. Po přihlášení se Vám zobrazí tato stránka.
Jak aktivovat hru Minecraft?
Na stránce https://account.mojang.com/redeem zadejte aktivační klíč, který vám přišel od nás e-mailem, včetně pomlček a dokončete aktivaci kliknutím na Redeem. Po zadání klíče si na další stránce zvolíte jméno pro profil ve hře. Pozor, toto jméno je již pro samotnou hru.

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Jak migrovat Mojang účet?

Ujistěte se, že se nepřihlašujete pomocí účtu Mojang. Migrované účty se můžou přihlásit jenom pomocí účtu Microsoft. Pokud jste zapomněli, který e-mail jste použili k vytvoření účtu Microsoft pro migraci, budete si muset promluvit s podporou Microsoftu a zjistit od ní e-mailovou adresu použitou k registraci.
Jak se odhlásit z Minecraftu?
Wizzard(y) Registrovaný hráč

Je to zcela jednoduche přihlasíš se pod nikem který chceš zrušit, zustaneš na místě nikam nechodíš, napíšeš /unregister <heslo> tím by se měl učet zrušít teda pokud jsou tvoje pokud to je na sdílene IP tak v to nepomůžu to musí majitel nebo některý z Adminu.

A jak přeinstalovat minecraft?

Návod: nejprve odinstalujte Minecraft (Ovládací panely - Programy a funkce), následně stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte Entrem. V otevřené složce najděte podsložku . minecraft a tu buď smažte (přijdete o všechny uložené světy apod.), nebo přejmenujte (např. na Old.
Jak uplatnit kód na Minecraft?
Po přihlášení přejděte na https://www.minecraft.net/en-us/profile/redeem, do formuláře zadejte námi dodaný klíč a klikněte na REDEEM CODE.

Jak získat Minecraft?

Jak nainstalovat Minecraft ve Windows
  1. Klikněte na tlačítko Stáhnout a přejděte na stránku Minecraft Free Trial.
  2. Jakmile přejdete na stránky Minecraftu, klikněte na tlačítko DOWNLOAD (STÁHNOUT).
  3. Po stažení souboru do počítače se soubor otevře automaticky.
  4. Po dokončení instalace klikněte na tlačítko DOKONČIT (FINISH).

By Fiedling Rady

Similar articles

Kolik stojí na počítači Minecraft? :: Co znamená zástupce na Facebooku?
Užitečné odkazy