Domovská stránka > J > Jak Změnit Apple Id V Telefonu?

Jak změnit Apple ID v telefonu?

Změna Apple ID
  1. Přejděte na web appleid.apple.com a přihlaste se.
  2. V části Přihlášení a zabezpečení vyberte Apple ID.
  3. Zadejte e-mailovou adresu, kterou chcete používat jako svoje Apple ID.
  4. Zvolte Změnit Apple ID.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Můžete se také zeptat, jak obnovit apple id?

Přejděte na web Moje Apple ID a vyberte možnost „Obnovte své heslo". Zadejte své Apple ID a vyberte Další. Pokud si ho nepamatujete, zvolte Zapomenuté Apple ID. Po zadání Apple ID máte k dispozici tři způsoby obnovení hesla.
Pokud jde o toto, proč se nejde přihlásit k apple id?
Zkontrolujte, že iPhone, iPad nebo PC má dobré připojení k internetu a že máte v iPhonu nebo iPadu zapnutá mobilní data – přejděte do Nastavení >Mobilní síť nebo Mobilní data. Pokud je toto nastavení vypnuté, nebudete mít přístup ke svému Apple ID a iCloudu, pokud nebudete připojení k síti Wi-Fi.

Co dělat když se mi nejde přihlásit k iCloudu?

Můžete taky navštívit Apple Store a požádat o použití některého ze zařízení v prodejně. Pokud nastavíte kontakt pro obnovení účtu, může vám také pomoct obnovit heslo. Obnovení účtu použijte jenom jako poslední východisko v případě, že se nemůžete přihlásit a ani vám nejde obnovit heslo k vašemu Apple ID.
Jak založit účet na iCloud?
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Zapněte iCloud Mail (nebo Mail) a potom podle pokynů na obrazovce vytvořte adresu iCloud Mailu.

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Můžete se také zeptat, jak zobrazit číslo?

Jak skrýt nebo zobrazit své telefonní číslo
  1. V menu najděte „Volat": Stiskněte tlačítko Menu. Stiskněte Nastavení. Stiskněte Volat.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte zobrazování svého telefonního čísla: Stiskněte Další nastavení. Stiskněte ID volajícího. Stiskněte Výchozí síť, Skrýt číslo nebo Zobrazit číslo.
  3. Dokončete:
Jak vypnout ID volajícího o2?
Zapnutí Službu pro konkrétní hovor zapnete, když volané telefonní číslo vytočíte v podobě *31*volane_cislo.

Jak volat utajeně?

No a jestli chcete vždy a všem volat anonymně, pak stačí zeleným sluchátkem odeslat kód *31#. Službu znovu aktivujete kódem #31#. A jestli si nechcete pamatovat kódy, pak se podívejte do nastavení. Moje verze Androidu to má pod položkou Volat, Další nastavení a ID volajícího.
Jak poznat přesměrovaný hovor?
kódy MMI. Do číselníku vašeho smartphonu zadejte kód *#21# a zjistíte, zda jsou hovory a zprávy z vašeho telefonu přesměrovávané na jiné číslo. Pokud jsou, tato informace se na obrazovce objeví. Zadejte kód *#62# a zjistíte, kam jsou hovory přesměrovány, když je telefon vypnutý nebo když jste mimo dosah.

Jak zjistit kdo mi volal ze skrytého čísla?

Jestliže jsou telefonáty ze skrytého čísla příliš obtěžující a zasahují do vašeho soukromí, lze ke zjištění jejich identifikace využít i Policie České republiky, a to bezplatně. Zde je třeba uvést datum a přesný čas hovoru. Policie pak provede na základě tohoto šetření a sepíše úřední záznam o podání vysvětlení.

By Amaras Karstetter

Similar articles

Jak se prihlasit na iCloud? :: Jak si zmenit Apple ID?
Užitečné odkazy