Domovská stránka > V > V Čem Otevřít Soubor Pdf?

V čem otevřít soubor PDF?

Otevírání PDF

PDF lze otevřít mnoha způsoby: z aplikace Acrobat , z e-mailové aplikace, ze souborového systému nebo na síti z webového prohlížeče.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Následně, jak prohlížet pdf?

Vítejte ve světě, kde lze nejen prohlížet PDF dokumenty.
  1. Foxit Reader 8 – freeware.
  2. Nitro PDF Reader 5 – freeware.
  3. PDF-XChange Viewer 2.5 – freeware.
  4. SlimPDF Reader 1 – freeware.
  5. Sumatra PDF 3 – freeware.
  6. Evince 2.3 – freeware.
  7. Cool PDF Reader 3.5 – freeware.
  8. Nuance PDF Reader 8.1 – freeware.
Můžete se také zeptat, kde stáhnout adobe reader?
Souhrnné informace o Adobe Reader CZ
  1. Licence. Freeware.
  2. Verze programu. 11.0.00.
  3. Autor. Adobe Systems Inc.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. get.adobe.com.
  6. Velikost souboru. 36 MB.
  7. Operační systém. Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.
  8. Jazyk. Čeština.

Jak spojit PDF dokumenty do jednoho?

V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF.
A další otázka, jak se dostat do zaheslovaneho pdf?
K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Proč mi nejde otevřít Soubor PDF?

Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít" či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.
A další otázka, co čte pdf?
Nejlepší prohlížeč PDF je ještě dokonalejší

Bezplatná aplikace Acrobat Reader umožňuje soubory PDF prohlížet, podepisovat, sdílet a opatřovat poznámkami. Chcete-li PDF snadno upravovat a převádět do formátů souborů pro aplikace jako Excel a Word, vyzkoušejte editor a převaděč souborů PDF, aplikaci Acrobat Pro.

Jak nastavit otevírání souborů v PDF?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro otevírání souborů PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogovém okně Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.
Někdo se také může ptát, na čem číst pdf?
Čtečky, tablety a telefony

Můžete jich instalovat i víc. Nejjednodušší cesta je přihlásit se v prohlížeči do účtu Google a navštívit Google Play Books. Můžete si také stáhnout zdarma aplikaci Knihy Google Play, která umožní číst e-knihy i mimo prohlížeč. Dobrá je i aplikace Bluefire Reader.

A další otázka, jak stáhnout adobe?

Kliknutím na tlačítko Stáhnout Acrobat DC níže zahájíte stahování aplikace Acrobat Pro DC nebo Standard DC. Přihlaste se a proveďte instalaci podle pokynů na obrazovce.

By Martelli

Similar articles

Jak získat Adobe zdarma? :: Jak stáhnout knihu z Ereading?
Užitečné odkazy