Domovská stránka > J > Jak Dlouho Trvá Se Naučit Polsky?

Jak dlouho trvá se naučit polsky?

První konverzace v polštině bude možná po 3 hodinách – plynulé jazykové znalosti po 50 hodinách – pro počítač, smartphone a tablet. Proto se tento kurz polštiny liší od ostatních jazykových kurzů: Doporučená doba výuky: pouze 17 minut denně.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak se dostat z B1 na B2?

A k tomu, abyste se z úrovně B1 propracovali na B2, budete potřebovat minimálně dvakrát tolik času, než jste potřebovali na úroveň B1 z úrovně A2, přestože se může ztát, že jsou tyto úrovně časově od sebe stejně vzdáleny.
Následně, jak těžká je španělština?
Španělština ve srovnání například s němčinou nebo francouzštinou není tak těžký jazyk. Na rozdíl od angličtiny se španělská slovíčka s výslovností učíte rovnou, protože španělština má jednoduchou výslovnost a pokud se na počátku naučíte pár pravidel, není problém slovíčko správně přečíst.

Lidé se také ptají, který jazyk je nejsložitější?

Britský časopis The Economist si položil otázku, který jazyk světa je ten nejsložitější. Vítězem se stala vzácná řeč amazonských indiánů známá pod označením tuyuca. Je tvořena fonetickým systémem jednoduchých souhlásek a několika málo nosových samohlásek.
Můžete se také zeptat, jaký jazyk je nejlehčí?
Mezi nejsnadnější jazyky (pro rodilé mluvčí angličtiny) byly vybrány afrikánština, dánština, nizozemština, francouzština, haitská kreolština, italština, norština, portugalština, rumunština, španělština, svahilština a švédština.

Související článek

Jak dlouho vydrží data?

Důležitá data jsou obvykle uložena na pevných discích. Jejich životnost se pohybuje kolem deseti let.

Pokud jde o toto, jak těžká je arabština?

Nevýhodou arabštiny, kromě toho, že je poměrně těžké se jí naučit, je množství dialektů, které se v ní používají. Syrská arabština se liší od arabštiny používané v Saúdské Arábii. Spisovná arabština, kterou se budete učit vy, se používá spíše v oficiálních dokumentech než v běžné mluvě.
Můžete se také zeptat, proč francouzsky?
parce que: Proč? – Proto! Pourquoi ?

A další otázka, jak se mluví francouzsky?

Jsou to tyto země: Belgie, Benin, Burkina Faso, Burundi, Kamerun, Kanada, Čad, Pobřeží slonoviny, Demokratická republika Kongo, Džibutsko, Rovníková Guinea, Francie, Haiti, Lucembursko, Madagaskar, Mali, Monaco, Niger, Rwanda, Senegal, Seychely, Švýcarsko, Togo a Vanuatu. Je také procedurálním jazykem EU.
Kde se všude mluví nizozemsky?
Nizozemštinou se hovoří:
  • v Nizozemsku (14 mil. mluvčích)
  • v severní Belgii – Vlámsku (5,6 mil. mluvčích – zhruba 60 % obyvatel) – úřední jazyk vedle francouzštiny a němčiny.
  • v severní Francii – departement Nord-Pas-de-Calais – jazyk vlámské menšiny.
  • mimo Evropu (asi 5 mil. mluvčích)

A další otázka, kde se mluví ugrofinským jazykem?

Jsou jimi laponské jazyky v severní Evropě na územích Finska, Švédska, Norska a Ruska a mnoho dalších jazyků, užívaných zejména na rozsáhlých územích bývalého Sovětského svazu, jimž nebyl přiznán status jazyků úředních či jazyků školní výuky.

By Coh Thiry

Similar articles

Jak najít kurzor myši? :: Jak těžká je francouzština?
Užitečné odkazy