Domovská stránka > J > Jak Zabránit Posílání Spamu?

Jak zabránit posílání spamu?

Nejednodušším řešením pro blokaci doručování zpráv z konkrétních e-mailových adres je funkce Blokované adresy. Naleznete ji v e-mailové schráne v části Nastavení > Spam. Do seznamu blokovaných kontaktů se přidá každý odesílatel, jehož zprávu přesunete do složky Spam (ať už přes Označit jako spam nebo funkcí Přesunout).

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zbavit spamu?

Funkci Blokované adresy lze použít k blokování doručování zpráv z určitých e-mailových adres. V nastavení ji najdete ve složce doručené pošty.

Následně, proč mi chodí spamy?

Spam nemusí být jenom e-mail, kde je vyloženě obsah, který nechcete číst nebo nějaké obchodní sdělení. Může v něm být i virus. I když na svém serveru mám nejnovější aktualizace spam killerů (nástrojů odstraňující spam) a antivirů, může vždy něco přijít.
Lidé se také ptají, co je spam a jak se proti němu chránit?
Spam jsou e-maily, které nechceme dostávat, které nás obtěžují a zaplavují poštovní schránku tak, že se v ní ztrácí normální dopisy. Mezi typický spam patří: reklama na viagru, levné mobily, pornostránky, recepty na hubnutí nabídky 10% provize za převod 25.000.000 USD přes váš účet v bance.

Můžete se také zeptat, jak spamovat?

Pro online registrace zakládejte speciální mailové adresy – pro registrace do různých fór či nepříliš významných služeb si založte jeden či více speciálních mailů a nechte si z nich poštu přeposílat na svůj centrální. Jestliže vám na jeden z nich začne chodit příliš spamu, můžete ho od toho centrálního odstřihnout.
Lidé se také ptají, jak se zbavit nechtěných emailu?
Zablokování e-mailové adresy
  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Otevřete zprávu.
  3. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  4. Klikněte na Zablokovat odesílatele [odesílatel].
  5. Pokud někoho zablokujete omylem, můžete ho stejnou cestou znovu odblokovat.

Související článek

Jak zabránit vyskakování reklam v prohlížeči?

Nejjednodušší způsob, jak zablokovat vyskakovací reklamy v prohlížeči, je klepnout na tři tečky. V podnabídce Vyskakovací okna a přesměrování se ujistěte, že máte přepínač ve správné poloze.

Někdo se také může ptát, co se spamem?

Hlavně neotevírejte žádné přílohy. Pro příště je dobré nevyžádanou zprávu označit jako spam. Tím nahlásíte informaci e-mailové službě a zpráva se automaticky přesune do Spamové složky. Příště se již zpráva se stejnými prvky smaže, aniž byste ji vůbec otevírali.
Jak blokovat kontakt na emailu?
Postupovat můžete následovně:
  1. Otevřete si e-mailovou zprávu a klikněte myši na e-mailovou adresu v poli "Od" v hlavičce zprávy.
  2. Zobrazí se okénko s nabídkou dalších akcí.
  3. Zvolte možnost "Blokovaná (spam) adresa".
  4. Zvolením možnosti "Blokovaná (spam) adresa" dojde ke stejné akci, jako je popsáno výše.

Navíc, jak nahlásit email?

Nahlaste spam

Pomozte i ostatním uživatelům, aby případný podvodný email nedostali také a přímo z vašeho emailu pomocí tlačítka „nahlásit spam", tento email nahlaste. Tím zvýšíte šanci, že příště už do složky „Spam" spadne automaticky.
Co to je spam?
Spam je nevyžádaná zpráva, která propaguje různé produkty a služby. Je to elektronická verze nevyžádané pošty.

A jak funguje spam?

Spamem se rozumí nevyžádané zprávy způsobující zbytečné ekonomické náklady příjemci a lze je rozdělit na několik druhů (reklamní zprávy, „hoaxy", řetězové dopisy a další...). Reklamní zprávy jsou nevyžádaná reklamní pošta. Spammer zasílá texty, které mu mají přinést finanční nebo jiný prospěch.

By Sosthenna

Similar articles

Jak ochránit iPhone před viry? :: Které barvy světlo odrážejí a které světlo pohlcují?
Užitečné odkazy