Domovská stránka > J > Jak Udělat Krok Zpět?

Jak udělat krok zpět?

Klávesová zkratka CTRL+Z vrátí poslední provedenou operaci u aktivní aplikace (případně v uživatelském prostředí operačního systému) o krok zpět. Pokud chcete akci opakovat (vrátit o dva a více kroků zpět), stačí po stisknutí zkratky CTRL+Z dále držet tlačítko CTRL a tlačítko Z k tomu mačkat v počtu žádaných opakování.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

A další otázka, jak vrátit zpět win 10?

Klikněte na tlačítko Start a zadejte „obnovení". Vyberte možnost Možnosti obnovení (nastavení systému). V části Obnovení vyberte možnost Přejít zpátky k Windows [X], kde[X] je číslo předchozí verze Windows. Vyberte důvod návratu a poté klikněte na možnost Další.
A další otázka, jak dát zpět ve wordu?
Vrácení akce zpět

Akci vrátíte zpět stisknutím kombinace kláves Ctrl+Z.

Navíc, jak vrátit napsaný text?

Text polí, záhlaví, zápatí, poznámky pod čarou a vysvětlivky jsou však uchovány jako prostý text.
  1. V aplikaci Word vyberte nabídku Soubor a v ní klikněte na Otevřít.
  2. V poli Soubory typu klikněte na Obnovení textu z libovolného souboru(.).
  3. Vyberte dokument, ze kterého chcete text obnovit.
  4. Vyberte Otevřít.
Jak udělat odstavec na klávesnici?
CTRL+L – Zarovná odstavec doleva. CTRL+E – Zarovná odstavec na střed. CTRL+J – Zarovná odstavec do bloku. CTRL+R – Zarovná odstavec doprava.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

A další otázka, jak napsat number?

Unicode popisuje tento symbol jako number sign (tj. označení čísla) s kódem U+0023 . ASCII kód je 35 (hexadecimálně 23), HTML entita je # nebo # . Znak lze tedy ve Windows psát jako kombinaci podržení klávesy Alt a postupného mačkání číslic 3 a 5, lze použít i kombinaci AltGr+x.
Jak se vrátit z w11 na w10?
Klikněte na Start – Nastavení, poté vpravo nahoře Windows Update a nakonec Upřesnit možnosti. Zde pokračujte na volbu Obnovení. A na této stránce vyberte možnost Vrátit se. Zaškrtněte důvod a pokračujte tlačítkem Další.

Pokud jde o toto, jak přejít z windows 11 zpět na windows 10?

Po instalaci Windows 11

Pokud máte po upgradu na Windows 11 problémy a vaše zařízení nesplňuje minimální požadavky na systém, doporučujeme se vrátit k systému Windows 10. Vyberte Start> Nastavení> Systém> Zotavení>Vrátit se.
Navíc, jak nainstalovat předchozí verzi windows?
Otevřete Nastavení pomocí klávesové zkratky [Windows]+[I]. V Nastavení pokračujte na »Aktualizace a zabezpečení | Obnovení«. V části Vrátit se k předchozí verzi Windows 10 klikněte na tlačítko »Spustit«. Chvíli počkejte, než počítač připraví operační systém na downgrade.

Jak kopírovat text s revizemi?

Zkopírujte a vložte se změnami stopy v aplikaci Word
  1. Otevřete zdrojový dokument, ze kterého budete kopírovat text se změnami stopy, a vypněte změny stopy kliknutím přezkoumání > Sledování změn > Sledování změn.
  2. Vyberte text, který chcete zkopírovat, a stiskněte Ctrl + C klíče společně kopírovat.

By Michail

Similar articles

Jak udělat ve Wordu and? :: Jak dostat tmavou barvu z vlasů?
Užitečné odkazy