Domovská stránka > J > Jak Na Úpravu Fotek?

Jak na úpravu fotek?

Adobe Photosohop Express. Velká většina těch nejlepších nástrojů na úpravu fotek stlačená do jedné aplikace. Dalo by se napsat, že Adobe Photoshop Express má vše, co se od něj očekává – od klasických funkcí po propracované filtry a efekty či možnosti vytváření koláží. Zkrátka můžete upravovat do nekonečna.

Přečtěte si více

Související článek

Jak udělat video z fotek s hudbou?

Přejděte do aplikace Fotografie v telefonu nebo tabletu a vytvořte animaci. V horní části obrazovky vyberte fotografie, které chcete použít.

Jak vyretušovat pozadí?

Rozmažte pozadí

Fotku, u které chcete rozmazat pozadí, si otevřete v modulu Editor. Vrstvu se snímkem zduplikujte a pomocí výběrových nástrojů vyberte celou postavu. Zpravidla se k tomu nejvíc hodí Magnetické laso. Výběr poté ještě můžete doladit díky funkci Zpřesnit výběr.
Následně, jak správně ostřit portrét?
Základní pravidlo portrétní fotografie říká, že by měl fotograf ostřit vždy na oči portrétované osoby. Ne nadarmo se říká, že oko je brána do duše a na fotografii by tedy měly být oči vždy výrazné, tedy v rovině ostrosti.

Pokud jde o toto, jak nastavit záblesková světla?

Aby přirozené světlo výslednou expozici neovlivnilo, nastavte na fotoaparátu krátký expoziční čas. V běžném ateliéru nebo temné místnosti to může být 1/125 s a méně. Poměrně slabé (250 Ws) zábleskové světlo je nastavené na polovinu výkonu a je relativně daleko od subjektu.
Jak svítit v ateliéru?
Asi nejjednodušší a přitom efektní varianta je použití světla zepředu a umístěného výš než je focená tvář. Díky symetrickému nasvětlení obličeje působí elegantně a protože pod nosem vytváří charakteristický stín, často ho najdete pod označením „butterfly lighting". Světlo zepředu shora.

Související článek

Jak zhoršit kvalitu fotek?

Kromě samotné redukce je vhodné zpracovat fotografie hromadně pomocí kompresního programu, který zmenší velikost snímků o dalších 80 %. Můžete využít bezplatné online služby. Jednou ze služeb, kterou rádi používáme, je ShortPixel.

Jak změnit barvu pozadí u obrázku?

Klikněte na tlačítko "Upravit" v horní části okna pro úpravu.
  1. Klikněte na "Změnit pozadí">"Barva" nebo "Obrázky" pro výběr požadované barvy.
  2. Po dokončení klepněte na tlačítko "Stáhnout" pro uložení vašeho souboru.
Navíc, jak na průhledné pozadí?
Průhledná oblast se dá vytvořit ve většině obrázků. Vyberte obrázek, ve kterém chcete vytvořit průhledné oblasti. Klikněte na Nástroje obrázku > Přebarvit > Nastavit průhlednou barvu. V obrázku klikněte na barvu, která má být průhledná.

Jak odstranit postavu z fotky?

Jednoduše v aplikaci. Bye Bye Camera, jak se vtipně nazývá nová aplikace jednoduše vymazává jakékoli lidi z fotek, které vyfotíte. Tvůrcem je umělec vystupující pod pseudonymem "Damjanski" s jeho uměleckým uskupením Do Something Good.
Jak fotit lesklé předměty?
Při fotografování lesklých prohnutých předmětů se v nich chtě nechtě zobrazuje vše ze studia – od světel až po fotografa. Klíčem ke kvalitní fotografii je difúzní světlo, které přichází k předmětu ze všech stran.

Jak si vyrobit stan na focení?

Odstraňte klopy krabice a na stranách, vzadu a případně i na horní straně vystřihněte obdélníkové otvory. Ty překryjte kancelářským nebo hedvábným (průsvitným) papírem – papír poslouží k rozptýlení světla, zakrytými okénky bude do fotostanu procházet světlo.

By Irby

Similar articles

Jak vrátit aktualizaci iPhone? :: Jak zapnout ochranu systému?
Užitečné odkazy