Domovská stránka > J > Jak Poslat E-Mail?

Jak poslat e-mail?

Psaní e-mailů
  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Vlevo nahoře klikněte na Napsat e-mail.
  3. Do pole Komu zadejte příjemce. Příjemce můžete také přidat: Do polí Kopie a Skrytá kopie.
  4. Přidejte předmět.
  5. Napište text zprávy.
  6. V dolní části stránky klikněte na Odeslat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak pridat Seznam Email do Apple Mail?

Přejděte do nastavení telefonu.

Lidé se také ptají, jak odeslat více mailu najednou outlook?

1. Spusťte aplikaci Outlook a vyberte více e-mailů, které chcete přeposlat najednou. Poznámka: Podržte tlačítko Ctrl klíč, můžete vybrat více nesousedících e-mailů kliknutím na jeden po druhém; drží směna můžete vybrat více sousedících e-mailů kliknutím na první a poslední e-mail.
Někdo se také může ptát, jak odkázat v textu na přílohu?
Přílohy se uvádějí na samém konci práce. Jedná se o součásti práce, které není vhodné uvádět přímo v textu nebo to svým rozsahem nedovolují. Uvádějí se na nečíslovaných stranách. Každá příloha by měla začínat na nové straně.
...
Shrnutí:
  1. umístění na konci práce;
  2. stránky nečíslovat;
  3. každá příloha začíná na nové straně.

Jak vložit přílohy?

Ve skupinovém rámečku ovládací prvky klikněte na Soubor jako příloha. V dialogovém okně Soubor jako příloha – vazba vyberte pole, ve kterém chcete uložit přílohu datového souboru a klikněte na OK.
Jak se dělá seznam příloh?
Vytvoření automatického seznamu je následně velice jednoduché. Umístěte kurzor na místo, kam chcete seznam vložit. Na kartě Reference, panel Titulky, vyberte možnost Vložit seznam obrázků. Otevře se vám dialogové okno Seznam obrázků, kde můžete upravit způsob vložení seznamu (například vodící znaky apod.).

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

Když to vezmeme v úvahu, jak vložit složku do emailu?

Připojení souboru ke zprávě
  1. V nabídce Soubor klikněte na Nový a potom klikněte na Poštovní zpráva.
  2. Na kartě Zpráva ve skupině Zahrnout klikněte na Připojit soubor.
  3. V dialogovém okně Vložit soubor vyhledejte a zvolte soubor, který chcete připojit, a potom klikněte na Vložit.
Jak poslat soubor přes úschovnu?
Maximální velikost nahrávaného souboru je identická, Posilej nabízí jeho stažení hned padesátkrát, Uschovna pouze třicetkrát.
...
Srovnání bezplatných verzí Posilej.cz a Uschovna.cz.
Posilej.czÚschovna
Velikost zásilky30 GB30 GB
Doba uložení21 dní14 dní
Počet stažení5030

Jak odeslat ZIP soubor?

Klikněte pravým tlačítkem myši prezentace a vyberte Odeslat > (ZIP) zkomprimovanou složku. Windows vytvoří nový soubor zip a zobrazí se stejným názvem jako soubor PowerPoint. Komprimovaná soubor odešlete určeného příjemce, který můžete pak rozbalte soubor tak, že na ni kliknete.
Jak velký soubor lze odeslat e mailem?
Limit velikosti příloh

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.

Někdo se také může ptát, jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dát?

Pomocí služby Úschovna můžete zdarma a bez registrace poslat zásilku velkou až 25 GB. Zadáte e-mailové adresy příjemců (může jich být až 30), přiložíte soubor a po jeho načtení dáte odeslat. Příjemcům (a taky i Vám) přijde e-mail s odkazem ke stažení zásilky.

By Shayn

Similar articles

  • Jak poslat odkaz?

    Odkaz můžete zkopírovat a odeslat v textové zprávě. Přejděte na soubor, který chcete zkopírovat. Klepnutím na šipku vedle souboru jej zkopírujete. Pokud chcete sdílet více souborů, klikněte na možnost Sdílet a kopírovat odkaz.

  • Jak poslat RAW fotky?

    Chcete-li převádět přímo ve fotoaparátu, musíte přejít do nabídky prohlížení, kde najdete položku Zpracování RAW, která vás přenese na výběr fotografií, které můžete převést.

  • Jak poslat velké PDF?

    Velikost souboru PDF lze zdarma a online zmenšit otevřením webové stránky a výběrem možnosti Komprimovat PDF. Po kliknutí na odkaz stáhnete soubor PDF, jakmileTrademarkiaTrademarkiaTrademarkiaTrademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.

  • Jak poslat email bez IP adresy?

    Pokud nepotřebujete stálou e-mailovou adresu, můžete z této služby jednoduše odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že krátce po odeslání již nebude existovat.

  • Jak poslat hromadný e mail?
  • Jak si poslat SMS?
  • Jak poslat ZIP soubor?
  • Jak poslat MMS?
Kolik má Japonsko abeced? :: Jak poslat email jako přílohu?
Užitečné odkazy