Domovská stránka > J > Jak Nejlépe Spolupracovat S Influencery?

Jak nejlépe spolupracovat s Influencery?

1. Influencer musí viditelně označit každý příspěvek, instastories, video…
  1. Využití označení placeného partnerství na Facebooku či Instagramu.
  2. Upozornění na spolupráci pomocí hashtagů.
  3. Upozornění na spolupráci přímo v textu příspěvku (například „Navázal/a jsem spolupráci se značkou…“ a podobně).

Přečtěte si více

Související článek

Jak nejlepe vyuzit Apple Watch?

Apple Watch můžeš používat jako DJ. Na hodinky si můžete nahrát spoustu hudby a při sportu pak používat bezdrátová sluchátka.

Můžete se také zeptat, co je to influescent?

Někoho, kdo má vliv primárně na sociálních sítích a skrze ně ovlivňuje své okolí, resp. lidi, kteří ho sledují.
Jak si vydělávají influenceři?
Příspěvky na profilech lidí s 20.000 až 50.000 sledujících nakupuje za 10.000 Kč až 15.000 Kč, na účtech se 100.000 sledujících kupuje za 20.000 až 30.000 Kč, u lidí se 200.000 až 500.000 followery pak za 35.000 až 60.000 Kč.

Kolik se platí Influencerům?

Není to jednoduchá otázka, na internetu najdete, že influencerům se platí v USA za příspěvek $10-25 za 1000 followerů, což je zhruba 220 – 550 Kč / 1000 followerů. Pokud bychom to přepočítali na platy v ČR, tak bychom došli zhruba k $ 4 – 10 za 1000 followerů, tedy 88 – 220 Kč / 1000 followerů.
Někdo se také může ptát, jak navázat spolupráci?
Pokud jste dočetli až sem, mělo by vám být jasné, jak oslovit firmu a navázat s ní spolupráci:
  1. Definujte (ideálně v týmu), proč chcete firmu oslovit. Co po firmě budete chtít a proč to budete chtít.
  2. Definujte (opět ideálně v týmu), co můžete firmě nabídnout.
  3. Zjistěte, s kým se sejít.
  4. Sejděte se.
  5. Spolupracujte.

Související článek

Jak nejlépe vyčistit mobil?

Dezinfekční ubrousky jsou nejvhodnější pro každodenní čištění displeje mobilního telefonu, protože nezpůsobují škrábance a poradí si s prachem a běžnými nečistotami.

Pokud jde o toto, jak oslovit influencera?

Když máte influencera vybraného a jste si jistí tím, že je pro vás správnou volbou, je na čase ho kontaktovat a předložit mu nabídku. Pravidlem číslo jedna je, že byste měli být osobní. Jde o člověka, kterého jste dlouho hledali a studovali, než jste se pro něj rozhodli. Dejte mu to vědět!
Následně, jaký je rozdíl mezi influencerem a youtuberem?
Každý uživatel sociálních sítí může naleznout „svého" influencera, jehož tvorba je mu nejbližší. Nutno podotknout, že slovo influencer je zastřešující pojem. Influencerem může být i youtuber, tedy tvůrce videí na platformě YouTube, nebo tiktoker, který tvoří krátká videa na oblíbenou sociální síť TikTok.

Kdo platí influencer?

Vlastníkem Instagramu je americká internetová společnost Facebook. Influenceři, kteří mají tisíce sledujících, si mohou vydělat značné částky od firem, jejichž výrobky na instagramu propagují. Změny, na které Instagram přistoupil, úřad CMA považuje za důležitý posun v přístupu od velké platformy mezi sociálními médii.
A co je to vloger?
Člověk, který při svém vyjadřování používá formu video blogu, je video bloger či vloger. Točit vlogy je pro některé lidi jednodušší než psát dlouhé odstavce; pro diváka bývá požitek z videa zase zábavnější. Mezi vlogy se mohou řadit různá instruktážní videa, humorná videa nebo pravidelné shrnutí novinek.

Jak je placeny Instagram?

Předplatné budou nabízet přímo tvůrci, které sledujete, ať už je to fotograf, influencer apod. Tímto předplatným jej přímo podpoříte a za oplátku budete mít přístup k exkluzivnímu obsahu. Což na Instagramu znamená hlavně fotografie, videa a také Stories (příběhy).

By Howe Tunnell

Similar articles

Jak vydělat 1000 Kč denně? :: Jak se uzivit na volne nože?
Užitečné odkazy