Domovská stránka > K > Kde Se Hovoří Německy?

Kde se hovoří německy?

Kde všude se používá jako dorozumívací jazyk němčina? Je to v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Belgii, Lucembursku a Lichtenštejnsku. A možná vás překvapí, že se tak mluví i na severu Itálie.

Přečtěte si více

Související článek

Co je ti do toho německy?

Co je to pro vás?

Jak se rychle naučit polsky?

Nejprve poslouchejte polštinu. Bez kontaktu s ním se nelze naučit žádný cizí jazyk. Nechte svůj mozek přizpůsobit se novým zvukům a slovní zásobě. Měli byste poslouchat přirozeně mluvící lidi a krok za krokem si zvykat na polštinu.
Jak dlouho trva se naucit korejský?
„Naučte se korejsky mnohem rychleji než s konvenčními metodami učení – a to jen za 17 minut denně" Rychlá a vysoce efektivní metoda učení, která je zábavná: První konverzace v korejštině bude možná po 3 hodinách – plynulé jazykové znalosti po 50 hodinách – pro počítač, smartphone a tablet.

Jak se mluví v Polsku?

Polsky se mluví nejen v Polsku, ale i na územích sousedních států s polskou menšinou – v České republice (Těšínsko), na Slovensku, Ukrajině, v Bělorusku, v Litvě. V důsledku mnoha vystěhovaleckých vln od konce 19. století letech existují polsky hovořící menšiny ve velké části světa.
Jak těžká je španělština?
Španělština ve srovnání například s němčinou nebo francouzštinou není tak těžký jazyk. Na rozdíl od angličtiny se španělská slovíčka s výslovností učíte rovnou, protože španělština má jednoduchou výslovnost a pokud se na počátku naučíte pár pravidel, není problém slovíčko správně přečíst.

Související článek

Odkud jsi německy?

Myslíte du ji?

Jak se vyslovuje francouzsky?

i + samohl. , il (na konci) , ill, y + samohl. wa Tato polosouhláska podobná anglickému w se vyslovuje krátce.
...
Výslovnost.
Mardi (3), je (1) suis (2) libre.V úterý mám čas.
Cet après-midi (3), nous (1) allons (2) chez le médecin.Odpoledne jdeme k lékaři.
Následně, jak těžká je němčina?
NĚMČINA – navzdory předsudkům – není těžká. Jasná pravidla s malým počtem výjimek umožňují naučit se ji snadněji, než se obecně předpokládá. A ten, kdo se naučí německy, učí se snadněji i jiným jazykům. NĚMČINA – to je bonus pro každého zaměstnavatele kdekoli v Evropě.

Následně, jaký jazyk je nejlehčí?

Mezi nejsnadnější jazyky (pro rodilé mluvčí angličtiny) byly vybrány afrikánština, dánština, nizozemština, francouzština, haitská kreolština, italština, norština, portugalština, rumunština, španělština, svahilština a švédština.
Jak těžká je arabština?
Nevýhodou arabštiny, kromě toho, že je poměrně těžké se jí naučit, je množství dialektů, které se v ní používají. Syrská arabština se liší od arabštiny používané v Saúdské Arábii. Spisovná arabština, kterou se budete učit vy, se používá spíše v oficiálních dokumentech než v běžné mluvě.

Když to vezmeme v úvahu, jaký jazyk má nejvíce pádů?

Obecně platí, že nejvíce pádů znají jazyky nachsko-dagestánské jazykové rodiny. Tím, který má ale nejrozsáhlejší pádový systém, je jazyk tsez (známý také jako dido), používaný v části Ruska. Jeho mluvčí se údajně dorozumívají pomocí šedesáti čtyř až sto padesáti dvou pádů!

By Goebel

Jak na funkcí Když? :: Jak dlouho trvá naučit se francouzsky?
Užitečné odkazy