Domovská stránka > J > Jak Nastavit Svojí Wi-Fi?

Jak nastavit svojí Wi-Fi?

Vyhledejte sekci Wireless (WiFi, WLAN), Security a vyhledejte položku WPA/WPA2. Toto WPA zaškrtněte a vyplňte v políčku password vaše heslo do WiFi sítě. Heslo by mělo obsahovat minimálně 8 znaků. Pak už jen stačí uložit nastavení a restartovat router.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak zneviditelnit Wi-Fi?

Pokud ale chcete zvýšit svou bezpečnost, můžete název své Wi-Fi skrýt před nezvanými zraky - zjednodušeně by se dalo říci, že Wi-Fi, která není veřejně vidět, není tolik ohrožená. V nastavení svého routeru klikněte na sekci SSID, kde kromě možnosti přejmenování najdete také možnost skrytí názvu vaší Wi-Fi.
Pokud jde o toto, jak na bezpecnou wi-fi?
V nastavení routeru, položka Basic – WLAN, do SSID zadáme název vysílané Wi-Fi, v položce Security zadáme WPA2-PSK, heslo ke své Wi-Fi síti zadáme do WPA pre-shared key a způsob šifrování v položce WPA encryption ponecháme AES, poté potvrdíme tlačítkem SUBMIT.

Někdo se také může ptát, jak nastavit wi finu?

Vytvořte si vlastní bezdrátovou síť

Zadejte SSID (libovolný název vaší Wi-Fi sítě) a způsob zabezpečení zvolte WPA-PSK nebo WPA2-PSK (bývá schován v menu pod zabezpečení nebo wireless security). Poslední nutnou položkou bude vyplnění hesla, které bude muset zadat každý, kdo se bude chtít do sítě připojit.
Jak nastavit Wi-Fi na 24 GHz?
Zvolte položku Pokročilá nastavení. Pokračujte na Bezdrátová nastavení a vyberte Bezdrátový signál. U položky Bezdrátová frekvence 2,4 GHz je možní změnit frekvenci v řádku Kanál. Zvolte položku Ručně a z roletky vyberte jeden z možných kanálů.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Následně, jak aktivovat 5ghz wi-fi?

Zapněte a nastavte 5GHz hotspot na straně mobilního zařízení

1. Na stránce nastavení mobilního zařízení klepněte na [Síť a internet]①, klepněte na [Hotspot a tethering]②, klepněte na [přepínač]③ a tím zapněte Wi-Fi hotspot.
A další otázka, jak najít skrytou wi-fi síť?
Chcete se podívat kdo ve vašem okolí schovává SSID? Je to jednoduché, stačí si pořídit některé z nástrojů pro zkoumání paketů ve WiFi sítích – inSSIDer, NetSurveyor, WirelessNetView, WinHotSpot, NetStumbler, Kismet, WiGLE WiFi Wardriving (Android), WireShark (a řadu dalších).

Jak si pojmenovat Wi-Fi?

Podívejte se na 6 skvělých názvů WiFi, které hned napoví, jaký seriál má majitel WiFi nejradši.
  1. Lord_of_the_Ping.
  2. LANnister-nikdy-nezapomíná
  3. Ping's_Landing.
  4. ThePingSlayer.
  5. The_Ping_of_the_North.
  6. TheMadPing.
Pokud jde o toto, jak skrýt ssid?
Router lze nakonfigurovat tak, aby skryl svůj název sítě (SSID). Některé routery používají zavádějící termíny „closed" (uzavřený), což znamená skrytou síť, a „broadcast" (vysílání), což znamená, že síť není skrytá. Skrytí názvu sítě neskryje síť před nalezením ani ji nezabezpečí proti neoprávněnému přístupu.

Jak zajistit Wi-Fi?

Jako podstatně elegantnější řešení se jeví využití zesilovačů signálu, zvaných také opakovače či extendery. Při jejich využití už nemusíte přemýšlet, kam v domácnosti umístit často nevzhledný modem s Wi-Fi routerem a přívodním kabelem, ale můžete jej nechat někde stranou, kde nebude na očích.

By Semmes Windley

Similar articles

Jak se pripojit na verejnou Wi-Fi? :: Jak zadat IP adresu do prohlížeče?
Užitečné odkazy