Domovská stránka > J > Jak Synchronizovat Iphone S Windows?

Jak synchronizovat iPhone s Windows?

V aplikaci iTunes na PC s Windows: Klikněte na tlačítko iPhone poblíž levého horního rohu okna iTunes, potom na Souhrn a pak vyberte „Synchronizovat s tímto [typ zařízení] přes Wi‑Fi“ (ve Volbách).

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak propojit iPhone s PC bez iTunes?

Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy.
Pokud jde o toto, jak zapnout usb na iphone?
Povolení přístupu k USB doplňkům

Pokud USB doplňky nepřipojujete pravidelně, asi tuto volbu budete muset zapnout ručně. V Nastaveních přejděte na obrazovku Face ID a kód nebo Touch ID a kód a v části Povolit přístup při uzamknutí zapněte volbu USB příslušenství.

Když to vezmeme v úvahu, proč mi nejde synchronizovat iphone s itunes?

Když se obsah nesynchronizuje, zkuste následující: Restartujte počítač a zařízení iOS nebo iPadOS. Pokud používáte iTunes v macOS Mojave a starším nebo na PC, ujistěte se, že máte nejnovější verzi iTunes a nejnovější aktualizace softwaru pro zařízení.
Někdo se také může ptát, jak připojit iphone k pc přes bluetooth?
Nejdřív přepněte iPhone nebo iPad do zjistitelného režimu – přejděte do Nastavení > Bluetooth a na této obrazovce zůstaňte. Potom na Macu nebo PC podle pokynů výrobce nastavte síťové připojení přes Bluetooth.

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak synchronizovat iPhone s iCloudem?

Když pro aplikaci zapnete iCloud, její data se bezpečně uloží na iCloud a automaticky se budou synchronizovat mezi zařízeními.
...
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > vaše jméno.
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Klepnutím vyberte, které aplikace mají iCloud používat.
Lidé se také ptají, jak zobrazit telefon v itunes?
Zobrazení zařízení v iTunes

Pokud máte Windows nebo macOS Mojave nebo starší, vaše zařízení se zobrazí v levém horním rohu okna iTunes. Přečtěte si, co dělat, když zařízení v počítači nevidíte. Pokud máte k počítači připojeno více zařízení, klikněte na ikonu zařízení a vyberte požadované zařízení ze seznamu.

Jak ovladat počítač přes iPhone?

Naštěstí existuje řada skvělých možností, které nám s tímto dokáží pomoci, přičemž jednou z nejpopulárnějších z nich je aplikace Remote, Keyboard & Mouse [Pro]. Tento program, který je k dostání pro iPhone, iPad, a dokonce i pro Apple Watch, si můžete pořídit na jablečném App Storu.
Pokud jde o toto, jak propojit iphone?
Nastavení nového zařízení pomocí funkce Rychlý start

Zapněte nové zařízení a položte ho blízko toho starého. Na starém zařízení se objeví obrazovka, která vám nabídne možnost nastavit nové zařízení pomocí Apple ID. Ujistěte se, že jde o Apple ID, které chcete použít, a klepněte na Pokračovat.

Pokud jde o toto, jak dostat soubory z iphone?

V iTunes vyberte aplikaci ze seznamu v části Sdílení souborů. Přetažením ze složky nebo okna do seznamu Dokumenty zkopírujte soubory do zařízení. Nebo můžete v iTunes v seznamu Dokumenty kliknout na Přidat, pak najít soubory, které chcete z počítače zkopírovat, a nakonec kliknout na Přidat.

By Wavell Kulp

Similar articles

Jak stáhnout data z iPhone? :: Jak se Odhlasit z iCloud přes PC?
Užitečné odkazy