Domovská stránka > K > Kdo Že Nebo Kdože?

Kdo že nebo kdože?

Je to skupina spřažených výrazů s první částí kdoví-, kdožví- jako například: kdovíco (lze psát též kdoví co – kdo ví, co), kdožvíjaký (kdožví jaký – kdož ví, jaký), kdovíkolik (kdoví kolik – kdo ví, kolik), kdožvíproč (kdožví proč – kdož ví, proč) atp.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak poznat čtyřtakt?

Pokud váš motor má pouze jeden plnící port pro benzín a malý motorový olej, pak máte 2-taktní sekačku na trávu (Motor 2t). Na druhou stranu, pokud má motor dva plnící porty (jeden pro benzín a jiný port pro olej) pak máte 4-taktní sekačku na trávu (Motor 4t).
Co to znamená atmosférický motor?
Atmosférický motor je nazýván také jako nepřeplňovaný motor, či motor s atmosférickým plněním. Pokud mluvíme o atmosférickém motoru myslíme tím motor, který pracuje za stejného atmosférického tlaku jako v místě, kde se právě nachází.

Co pohani motor?

Píst je tedy v jediné pracovní fázi - výbuchu - tlačen dolů, čímž pohání klikovou hřídel. To je hřídel, která mění posuvný pohyb pístu v otáčivý pohyb, který je potřeba k tomu, aby se točila kola a auto jelo dopředu.
Co je výměna rozvodů?
Při výměně se mění rozvodový řemen, vodící a napínací kladky a doporučená je i výměna vodní čerpadla. Výměnu rozvodů je vhodné udělat pořádně hezky "od podlahy". Polovičatá řešení ve snaze ušetřit pár tisíc korun se nemusí vyplatit. Oprava zničeného motoru vyjde rozhodně dráž než včasná a důkladná výměna rozvodů.

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

Jak fungují rozvody v autě?

Pohyb ventilů zajišťuje vačková hřídel přeneseně z klikové hřídele. Pohyb klikové hřídele řídí právě rozvodový řetěz, nebo u jiných typů motorů rozvodový řemen. U dieselových motorů rozvody ještě pohání vodní čerpadlo. Rozvodový řemen je více náchylný k přetržení nebo vytahání.
Můžete se také zeptat, kdy zacali jezdit auta?
říjen 1908) Když v roce 1999 volili odborníci z celého světa automobil století, vyhrál k překvapení mnohých vůz starý 90 let. Ford T se opravdu stal legendou.

A další otázka, jak se správně píše výjimka?

1) Pozor na výjimky

Začneme pěkně zostra. Naprostým evergreenem mezi češtinářskými chybami je slovo „výjimka", které se rozhodně nepíše „vyjímka". Přestože se na tuto chybu upozorňuje velmi často, z prostředí internetu ani tištěných dokumentů nemizí.
Když to vezmeme v úvahu, jak vzniklo slovo jaksepatří?
Čím delší je číslovka, tím spíše ji budeme psát zvlášť – po dvacáté páté apod. Do této skupiny spřežek je možné zařadit i víceslovné spřežky: – o sto šest i ostošest, jak se patří i jaksepatří, – jak by smet i jakbysmet aj.

Navíc, na co nebo na co?

Spojení předložky (na) a zájmena (to) je nutné psát zvlášť. Nezapomeň na to, co mi slíbil. Příslovce nato má význam „potom". Hned nato, co si pořídila nový počítač, začala pracovat efektivněji.

By Eveleen Wills

Similar articles

Jak se dělá Přehláska na klávesnici? :: Kdy se píše typ a tip?
Užitečné odkazy