Domovská stránka > J > Jak Správně Pracovat S Počítačem?

Jak správně pracovat s počítačem?

Důležitá je správná židle s kvalitní opěrou zad a krku, nejlépe s područkami. Stůl, u kterého sedíte, musí být stabilní a v takové výšce, aby se Vám u něj pohodlně pracovalo. Prostor pracovní plochy by měl pojmout nejen klávesnici a myš, ale i Vaše předloktí a ponechat volné místo mezi Vámi a monitorem zhruba 60 cm.

Přečtěte si více

Související článek

Jak pracovat s Sharepointem?

Po přihlášení k webu společnosti Microsoft nebo vaší organizace klikněte na weby v navigaci nebo na horním panelu spouštěče aplikací. Tím se dostanete na webové stránky. Můžete kliknout na lištu.

Jak na počítač pro seniory?

Jestliže by potřebovala počítač často přenášet, můžete se zkusit porozhlédnout po notebooku. V případě, že dotyčný rád cestuje a potřebuje nějaké kompaktní řešení, vsaďte na tablet s větší obrazovkou, k němuž je možné připojit klávesnici.
Kde darovat notebook?
Techniku, kterou chcete dětem věnovat, přineste na svozové místo a vyplňte darovací formulář. My Váš dar předáme dobrovolníkům, kteří počítače instalují. Aktuální seznam svozových míst naleznete na www.pocitacedetem.cz.

Jak zacházet s počítačem?

Jak se chovat k hardwaru počítače:
  1. Není vhodné počítačové komponenty zbytečně vystavovat teplotám pod běžnou pokojovou teplotu (zejména pod bod mrazu).
  2. Počítač připojujte k rozvodné síti raději přes přepěťovou ochranu: Chraňte počítač před blesky.
  3. Se zapnutým počítačem nijak nemanipulujte ani ho nepřenášejte.
Jak ovládat počítač?
Klient pro smartphony a tablety. Ovládání z mobilních zařízení je možné díky aplikacím pro Android a iOS. Po instalaci stačí opět zadat ID a heslo a otevře se okno se vzdálenou správou.

Související článek

Jak správně napsat adresu k rukám?

Na prvním řádku se uvede název společnosti. Pokud chcete jméno osoby zvýraznit, můžete k ručičkám přidat její název.

Jak správně pracovat s myší?

Vždy by vám měla myš padnout dobře do ruky, pokud máte ruku malou, pořiďte si i menší myš. Platí: malá ruka, malá myš (MMM) a velká ruka velká myš (VVM). Tlačítka by měla jít dobře a lehce mačkat. Myš by měla mít zaoblené hrany, nikde by vás neměla tlačit do dlaně nebo do prstů.
Jak pracovat ve stoje?
Jak správně pracovat vestoje

Proto je dobré střídat práci vestoje a v sedě. A to nejen při začátcích. Pracovní místo byste si měli uzpůsobit tak, aby bylo připravené pro obě varianty – práci vestoje i v sedě. Nejelegantnější řešení je polohovatelný stůl určený pro práci vestoje.

Jak správně stát u stolu?

Namísto dlouhého vysedávání pravidelně střídejte sezení a stání. Pamatujte na správný postoj - zatěžujte rovnoměrně obě nohy. Po ránu začněte zvednutím stolu a prací vestoje alespoň 15 minut z každé hodiny. Těsně před obědovou pauzou pracujte 15 minut vestoje, stůl je pak připraven ve správné pozici.
Když to vezmeme v úvahu, kam darovat starý notebook?
Darujnotebook.cz - pomáháme pomáhat.

Pokud jde o toto, co dělat se starým notebookem?

Využijte kolektivní systém a zpětný odběr elektrozařízení

V praxi to znamená, že starý počítač zaneste prodejci elektroniky, který je zapojený do kolektivního systému (Asekol, Ekolamp, Elektrowin atp.) nebo navštivte sběrný dvůr ve vašem městě. Bezplatně od vás počítač převezmou.

By Behka

Similar articles

Jak se Odhlásit z Googlu na jiném zařízení? :: Jak zjistit historii v mobilu?
Užitečné odkazy