Domovská stránka > J > Jaký Hlasový Asistent?

Jaký hlasový asistent?

Pokud nechcete jablečnou značku, potom je skvělou volbou Google hlasový asistent.
  • Nejlepší celkově Apple HomePod. Pro náročné Kvalitní hlasový asistent s výbornou kvalitou zvuku a perfektním zpracováním.
  • Nejlepší cena/výkon. Google Nest Audio. Zlatý střed.
  • Levný TIP. Amazon Echo Dot. Levný základ.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Co umí hlasový asistent?

Hlasový asistent je funkce aplikace Seznam.cz, díky které můžete vyhledávat na webu a ovládat některé funkce vašeho telefonu a dokonce i chytré domácnosti pomocí hlasových povelů. Asistent vám tak dokáže najít recept na svíčkovou, pustit nejnovější zprávy, spočítat matematický příklad nebo třeba rozsvítit žádovku.
Jak funguje hlasový asistent Google?
Zahájení konverzace. Podržte na zařízení tlačítko plochy nebo řekněte „Ok Google". Pokud je Asistent Google vypnutý, zobrazí se výzva, abyste ho zapnuli. Zadejte dotaz nebo příkaz.

Jak se jmenuje Google Asistent?

Asistent Google je virtuální asistent s umělou inteligencí vyvinutý společností Google, který je k dispozici v mobilních a chytrých zařízeních. Na rozdíl od předchozího virtuálního asistenta společnosti Google Asistent Google může provádět obousměrné konverzace.
Pokud jde o toto, jaký asistent?
Google Asistent pochopil 100 % otázek, porazil Alexu i Siri. Nejnovější test „inteligence" osobních asistentů ukázal, jak si stojí umělá inteligence jednotlivých firem. Srovnání Google Asistenta, Amazon Alexa a Apple Siri má jasného vítěze. Nejchytřejšího asistenta má v roce 2019 Google.

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Pokud jde o toto, co všechno umí google assistant?

Google Asistent je nástupce Google Now a jedná se o chytrého asistenta podobného Siri či Alexe. Umí odpovídat na otázky a ovládat jednotlivá zařízení i chytrou domácnost. Dostupný je na mobilních telefonech, televizorech, v chytrých reproduktorech a dalších zařízeních.
A další otázka, jak funguje ok google?
Když na obrazovce uzamčení řeknete „Ok Google" a nám se podaří rozpoznat váš hlas, můžete Google požádat o provedení akce nebo navštívit webové stránky, aniž byste zařízení museli ručně odemykat. Osobní výsledky vyhledávání: Můžete si prohlédnout osobní výsledky hlasových vyhledávání, i když je zařízení uzamknuto.

Následně, jak funguje hlasové ovládání?

K hlasovému ovládání Google se dostanete snadno. Má vlastní ikonu v seznamu programů, případně stačí kliknout na ikonu mikrofonu ve vyhledávacím poli Google. Velkou výhodou rovněž je, že všechno níže popsané funguje nejenom na telefonu nebo tabletu s Androidem, ale i skrze připojené hodinky s Android Wear.
Můžete se také zeptat, co všechno umí alexa?
Díky aplikaci v mobilu vše funguje i na dálku, v zimě tak můžete přijet z práce do krásně vytopeného bytu. Kromě toho umí Alexa zodpovědět řadu otázek, spravovat váš kalendář, připravovat nákupní seznamy a pak podle nich nakupovat nebo ukládat poznámky.

A proč google neumí česky?

Ačkoli Google Assistant v Česku funguje, česky zatím neumí. Google sice poměrně dlouho slibuje, že se to změní, nicméně žádné konkrétní datum, kdy Asistent od Googlu porozumí českým příkazům, známo není. Nejlíp si pochopitelně rozumí s angličtinou a dalšími světovými jazyky.

By Krauss Zoquier

Similar articles

Kdy bude mluvit Google česky? :: Jak napsat poděkování v knize?
Užitečné odkazy