Domovská stránka > C > Co Je To Avatar?

Co je to Avatar?

Avatar (z anglického přepisu) je (především vizuální) reprezentace uživatele ve virtuální realitě. Touto reprezentací může být trojrozměrný model, dvourozměrný obraz nebo třeba jediný znak — v textových MUDech je to často zavináč.

Přečtěte si více

Související článek

Co je Avatar na Facebooku?

Facebook má novou funkci, která umožňuje vytvářet kreslené postavy, které mohou odpovídat tomu, jak vypadáte nebo se vidíte, nebo něco úplně jiného.

Jak dopadne Avatar?

Na'vi zvítězili. S výjimkou Jakea, Norma a dalších vybraných jsou všichni lidé vyhnáni z Pandory zpět na rodnou Zemi. Jake pustí leonopteryxe na svobodu, stane se novým náčelníkem a pomocí Stromu duší si trvale přesune své vědomí do těla avatara.
Kolik dilu má Avatar?
Televizní seriál Avatar: Legenda o Aangovi odvysílal 61 dílů. Seriál byl nejdříve vysílán (prémiérově) na českém Nickelodeonu v letech 2009-2010, ale později seriál odvysílala i ČT :D. Na obou stanicích byly odvysílány všechny díly až na počáteční díl (Pilot), avšak rozuzlení díla začíná až tím dalším (1).

A kde se natáčel film avatar?

Bizarní, až snové skalní útvary čínského národního parku Čang-ťia-ťie po několik století inspirovaly čínské malíře a básníky. V roce 2009 vytvořily kulisy pro americký sci-fi film Avatar.
Jaký je nejdražší film na světě?
Nejdražší filmy
#FilmNáklady ▼
1Avengers: Endgame356 000 000
2Star Wars: Poslední z Jediů317 000 000
3Avengers: Infinity War316 000 000
4Piráti z Karibiku: Na konci světa300 000 000

Související článek

Kolik dilu má Avatar?

Seriál měl 61 dílů. První díl seriálu byl vysílán na českém Nickelodeonu, ale později byl vysílán i na ČT :D.

Kde se natáčel film Piráti z Karibiku?

Vedle tropického Havaje, Kauai, Portorika a Palominita to byla také Velká Británie. Ve filmu tak můžete zahlédnout například Old Royal Naval College v Greenwichi či Hampton Court Palace. Kvůli natáčení na moři se pak musely postavit dvě opravdové lodě – Černá perla i Bludný Holanďan.
Kde se natáčel film Postřižiny?
Pivovarský hotel

Hotel je součástí komplexu budov Postřižinského turistického a kulturního centra v městysu Dalešice, ve kterých se před více než 30 lety natáčel známý film režiséra Jiřího Menzela Postřižiny.

Lidé se také ptají, kdy bude nový avatar?

Ve snímku Jamese Camerona dále účinkují Sigourney Weaverová, Stephen Lang, Cliff Curtis nebo Kate Winsletová. Režisér má kromě druhého Avatara zároveň rozdělaný třetí, čtvrtý a pátý díl. Ten by měl do kin přijít v roce 2028, kdy bude Cameronovi 74 let, uvedl server Cnet.com.
Někdo se také může ptát, jaký film je nejdelší na světě?
Švédský experimentální filmař Anders Weberg připravuje nejdelší film na světě nesoucí název Ambiancé. Měl by mít 720 hodin. Do světa byla vypuštěna prozatím jen "krátká" upoutávka trvající hodinu a dvanáct minut. Premiéru by měl mít film v roce 2020.

Následně, jak dlouho se natáčí film?

Tvorba filmu může trvat několik měsíců, ale i několik let, než je dokončen. Filmy se natáčí po celém světě v ohromné řadě ekonomických, sociálních a politických souvislostí a používají se různé technologie a techniky.

By Kayne

Similar articles

  • Jak dopadne Avatar?

    Na'vi zvítězili. Lidé jsou posláni zpět na svou rodnou Zemi, s výjimkou Jakea, Norma a několika dalších. Jake osvobodí leonopteryxe, stane se novým vůdcem a pomocí Stromu duší natrvalo přenese své vědomí do cizího těla.

  • Kde se natáčel film Avatar?

    Čínští malíři a básníci se již po staletí inspirují skalními útvary v čínském národním parku Čchang-ťia-ťie. Kulisy pro film byly vytvořeny v roce 2009.

Jak se natáčeli Pirati z Karibiku? :: Jak se jmenoval první osobní počítač od firmy Apple?
Užitečné odkazy