Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Spustit Firefox?

Proč mi nejde spustit Firefox?

Přesvědčte se, že je váš bezpečnostní software aktuální a poté odeberte Firefox ze seznamu důvěryhodných či rozpoznaných programů, načež jej následně opět přidejte. Pro bližší informace si přečtěte článek Konfigurace firewallů, aby mohl Firefox přistupovat na Internet.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak začít s HTML?

Pro psaní HTML stránek nepoužíváme Word a podobné programy, ale stáhneme si programátorský editor jako je např. VisualStudio Code. Editor spustíme, založíme nový HTML soubor a můžeme začít psát naše značky. Ale správný HTML dokument (říkáme, že je validní) má nějakou strukturu.
Pokud jde o toto, jak si vytvořit vlastní doménu?
Aby se toto dalo zajistit, musí si každý tzv. zaregistrovat doménu, na které má jeho web fungovat. Není to nic složitého, prostě vyplníš registrační formulář u některého z pověřených registrátorů domén. Aby zvolená doména byla opravdu tvoje, je potřeba, aby ji už neměl zaregistrovanou někdo jiný.

Jak vytvořit moderní web?

Cílem web designu je vytvořit koncept atraktivního a přehledného webu, který zaujme návštěvníky a dosáhne vysokých konverzních poměrů. Design webu není pouze o grafických prvcích nebo návrhu jednotlivých komponent. Úzce souvisí i s dalšími obory, jako je optimalizace pro vyhledávače (SEO), copywriting a marketing.
A jak nahrát web na ftp?
Nahrání dat přes FTP/FTPS

Spusťte aplikaci a jako jméno hosta (FTP serveru) nastavte název, který jste obdrželi v uvítacím emailu. Jako uživatelské jméno zadejte název Vaší domény. Zadejte heslo, které jste obdrželi v uvítacím emailu. Pokud to Vaše apliakce dovoluje, zatrhněte možnost použití FTPS (šifrovaného FTP)

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak vložit PDF soubor na web?

Vložení dokumentů na web (PDF, Word, Excel, ZIP a další)
  1. Zmáčkněte ikonu pro vložení souboru.
  2. Otevře se vám okno, zmáčkněte na Vybrat soubory.
  3. V okně průzkumníku vyberte soubory které chcete nahrát a zmáčkněte Nahrát.
  4. Soubor se nahrál do redakčního systému a je nyní připraven k vložení do webové stránky.
Jak publikovat HTML soubor?
Možnosti publikování

Webové rozhraní - Tento způsob nemusím ani moc popisovat je vcelku jednoduchý. Vlezete na úvodní stránku freewebu přihlásíte se zadáním svého uživatelského jména a hesla Pak pomocí formulářových polí které jsou na www stránce freewebu začnete nahrávat soubory a máte hotovo.

Jak nahrát soubor?

Soubory můžete nahrávat do soukromých nebo sdílených složek.
  1. Na počítači přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Vlevo nahoře klikněte na Přidat. Nahrání souboru nebo Nahrání složky.
  3. Vyberte soubor nebo složku, které chcete nahrát.
Lidé se také ptají, jak vytvořit dobrý web?
Vaše webové stránky by měly být předvídatelné, jednoduché a pěkné. Jen tak si zaručíte, že zanecháte dobrý dojem a pozitivní emoce. Ty potom způsobí, že potenciální klient z vašeho webu neodejde – a to je předpoklad toho, že možná časem i něco koupí.

Když to vezmeme v úvahu, jak editovat stránky?

Existující stránku můžete upravit dvěma způsoby:
  1. Pomocí tzv. Vizuálního editoru klepnutím na tlačítko Editovat v záhlaví stránky.
  2. Pomocí tzv. editoru zdroje klepnutím na tlačítko Editovat zdroj (u diskusních stránek také Přidat téma) v záhlaví stránky.

By Zakarias Skocilich

Similar articles

Jak vypnout režim spánku? :: Jak propojit wifi router?
Užitečné odkazy