Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazanou Plochu?

Jak obnovit smazanou plochu?

Pokud máte PC s operačním systémem Windows 10 a nemůžete Koš nalézt, klikněte pravým tlačítkem myši na plochu, zvolte možnost Personalize -> Themes -> Desktop icon settings, a zaškrtněte položku “Recycle Bin”. Koš by se měl objevit na ploše vašeho počítače.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Lidé se také ptají, jak obnovit smazané fotky z fotoaparátu?

Smazané fotky a videa najdete v koši galerie (Android i iOS)

V galerii se obvykle nachází úplně dole pod názvem "Nedávno odstraněné". Složku stačí rozkliknout a obnovit smazané fotky, videa, screenshoty apod., které si chcete nechat. V koši zůstávají většinou po dobu 30 dní, potom se automaticky smažou.
Navíc, jak obnovit smazané fotky z messengeru?
Dalším možným řešením problému, jak obnovit zprávy na Facebooku, je podívat se do e-mailu, který máte připojený k vašemu facebookovému účtu. Pokud máte zapnuté zasílání všech upozornění, v e-mailové schránce můžete najít kopie smazaných zpráv.

Jakou klavesnici na Android?

Gboard je pohodlná na psaní, nabízí i slušnou customizaci – a to nejen možnost úpravy oblíbených kláves, ale také najdete v aplikaci mnoho motivů a podobně, stejně jako tmavý režim. Stěžejní funkcí je ale implementace vyhledávače Google.
Jak obnovit smazané soubory ve Windows?
Stiskněte klávesu Windows, do vyhledávacího pole zadejte Obnovení souborů ve Windows a pak vyberte Obnovení souborů ve Windows.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Kde najdu Smazane SMS Iphone?

Smazanou konverzaci nelze obnovit. Pokud máte zapnutou funkci Zprávy na iCloudu, všechno, co smažete z iPhonu, se smaže i z ostatních zařízení se zapnutou funkcí Zprávy na iCloudu.
Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?
Na internetu je k dispozici několik typů softwaru za účelem obnovení všech smazaných dat ve vašem Xiaomi. Doporučujeme vám "Dr. fone" ou "Záchrana po telefonu". Ale můžete také napsat „Obnovit smazané SMS" do vyhledávacího pole na své webové stránce a najít další.

Jak obnovit SMS z iCloud?

Obnova konkrétní SMS z iCloudu

Následně je nutné přejít do Nastavení telefonu a zvolit „iCloud". V nastavení iCloudu vypněte textové zprávy. Měla by se zobrazit výzva s možností „Uložit do mého telefonu", kterou byste měli zvolit. Znovu zapněte SMS, klikněte na „připojit" a počkejte.
Jak dostat data z telefonu?
K telefonu stačí připojit OTG kabel – na jedné straně zpravidla micro USB nebo USB-C a na druhé samice USB A konektoru. K němu následně připojíte myš od počítače a na displeji se zobrazí kurzor. Svá data můžete zálohovat buď do cloudu, stejně jako byste to udělali za předpokladu, že by telefon standardně fungoval.

Pokud jde o toto, jak obnovit zalohu android?

Zálohované informace můžete obnovit do původního telefonu nebo do jiných telefonů Android.
...
Přidání záložního účtu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Systém. Záloha.
  3. Klepněte na Záložní účet. Přidat účet.
  4. V případě potřeby zadejte PIN, gesto nebo heslo telefonu.
  5. Přihlaste se k účtu, který chcete přidat.

By Lennox

Similar articles

Jak zapnout možnosti pro vývojáře? :: Jak se dostat do koše v telefonu?
Užitečné odkazy