Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Zamčeného Telefonu Iphone?

Jak se dostat do zamčeného telefonu iPhone?

Režim zotavení umožní vymazat iPhone, čímž získáte přístup k jeho opětovnému nastavení. Po vymazání iPhonu můžete data a nastavení obnovit ze zálohy. Pokud nemáte iPhone zálohovaný, můžete ho nastavit jako nové zařízení a pak si stáhnout všechna data, která máte na iCloudu.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Můžete se také zeptat, kolik je pokusů na odemceni iphone?

Vymazání dat po 10 neúspěšných pokusech o zadání přístupového kódu. iPhone můžete nastavit tak, aby po 10 po sobě následujících neúspěšných pokusech o zadání kódu vymazal všechny informace, média a osobní nastavení.
Jak odblokovat iPhone bez ID?
Řešení: Jak odemknout iPhone bez Apple ID hesla přes iMyFone LockWiper. Obnova iPhonu do továrního nastavení s pomocí iMyFone LockWiper je nesmírně jednoduchá a rychlá. Zároveň je nutné zmínit, že tento software neaktivuje zmiňovaný aktivační zámek iCloudu, díky čemuž po úspěšném resetu můžete zařízení rovnou používat.

Jak odblokovat iPhone pomocí IMEI?

Pokud jej však neznáte, nezoufejte – i zde vám iPhoneunlock.cz podá pomocnou ruku a stávajícího operátora zjistí rovněž podle konkrétního čísla IMEI. Jakmile máte potřebné údaje, stačí už jen na zmíněných stránkách vyhledat podle země pořízení váš model a operátora a vyplnit objednávku na službu iPhone odblokování.
Jak se dostat do zamčeného iPhonu bez PC?
Proces je v tomto případě doopravdy velmi jednoduchý. Stačí, abyste si Tenorshare 4uKey stáhli a nainstalovali. Poté aplikaci spusťte, připojte pomocí Lightning kabelu váš iPhone či iPad a počkejte, dokud nedojde k rozpoznání zařízení v rámci aplikace. Po rozpoznání stačí, abyste v programu klepnuli na tlačítko Start.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Navíc, kde odblokovat iphone?

Postup odblokování iPhone přes iCloud
  1. Na jiném zařízení (například počítač s Windows nebo Mac OS) přejděte k přihlášení na iCloud.
  2. Přihlaste se ke svému účtu Apple ID.
  3. Otevřete aplikaci Najít iPhone.
  4. V horní části dialogového okna zvolte možnost Všechna zařízení.
  5. Vyberte zařízení iPhone, které chcete smazat.
Po kolika pokusech se zablokuje iPhone?
I když používáte Touch ID nebo Face ID, v jistých situacích přístupový kód budete stále potřebovat. Problém nastane ve chvíli, kdy vám telefon třeba nějakou dobu leží ve skříni. iPhone se zamkne po šesti špatných pokusech – to znamená přístup pouze k tísňovému volání, veškerý obsah zůstane nedosažitelný.

Pokud jde o toto, jak odblokovat touch id?

Pokud jej chcete dodatečně změnit, učiníte tak v Nastavení > Kódový zámek/Touch ID a kódový zámek/Face ID a kód > Změnit kód zámku. Abyste se však do této nabídky dostali, musíte znát ten původní. Pokud nechcete mít své zařízení nijak zabezpečené, najdete zde nabídku Vypnout kódový zámek.
Jak nastavit iPhone aby se nezamykal?
Jak aktivovat nebo deaktivovat kód zámku telefonu
  1. V menu najděte „Touch ID a kódový zámek": Stiskněte Nastavení. Stiskněte Touch ID a kódový zámek.
  2. Zvolte jednu z následujících možností: Aktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2a.
  3. Dokončete: Stisknutím tlačítka Domů se vrátíte na úvodní stránku.

Jak zapnout iPhone bez Apple ID?

Nejlepší je mít již nainstalovanou SIM kartu před tím, než iPhone provede vyhledání sítě jako součást této sekce. Nyní je čas vytvořit přístupový kód nebo nastavit Face ID. Tuto sekci můžete přeskočit, pokud ji také nechcete používat, ale důrazně doporučujeme, abyste je pro vlastní bezpečnost použili.

By Friedman

Similar articles

Jak se dostat na IT? :: Jak se píše a?
Užitečné odkazy