Domovská stránka > J > Jak Vrátit Ctrl Z?

Jak vrátit Ctrl Z?

Klávesová zkratka CTRL+Z vrátí poslední provedenou operaci u aktivní aplikace (případně v uživatelském prostředí operačního systému) o krok zpět. Pokud chcete akci opakovat (vrátit o dva a více kroků zpět), stačí po stisknutí zkratky CTRL+Z dále držet tlačítko CTRL a tlačítko Z k tomu mačkat v počtu žádaných opakování.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělá Ctrl Alt?

Lze říci, že při použití této klávesové zkratky dojde k přerušení probíhající operace. Během okamžiku před spuštěním počítače (před spuštěním operačního systému) nebo v systémech DOS, Windows 3.0 a raných verzích Windows nebo OS/2 se tímto způsobem restartuje počítač.

Co dělá Ctrl a?

K notorickým klávesovým zkratkám používaných nejen v textových editorech, Ctrl + C (zkopírovat označený text/objekt), Ctrl + V (vložit zkopírovaný text/objekt), si také zapamatujte Ctrl + A, což umožní označit veškerý text/objekty najednou a také Ctrl + X, což zase umožní nejen text/objekt zkopírovat, ale také ho
Když to vezmeme v úvahu, co to znamená ctrl c?
Význam: Zkopírování vybraného objektu do schránky.

Co to je Ctrl P?

Command-P Tisknout aktuální dokument. Command-S Uložit aktuální dokument. Command-W Zavřít okno v popředí. Chcete-li zavřít všechna okna aplikace, stiskněte Command-Alt-W.
Co znamená zkratka Ctrl F?
Jak ale zjistili v jednoduchém průzkumu, 90 % uživatelů vůbec neznalo klávesovou zkratku Ctrl+F, která je určena pro hledání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, i napříč různými operačními systémy (Mac OS - Command+F).

Související článek

Co znamená zkratka CTRL F?

V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

Jak zrušit Insert?

Vypněte režim přepisování:
  1. Klikněte na Soubor > Možnosti.
  2. Klikněte na možnost Upřesnit.
  3. V části Možnosti úpravzrušte zaškrtnutí políček použít klávesu INSERT k ovládání režimu přepisování a zaškrtávacích políček používat režim přepisování .
Následně, jak přepínat mezi obrazovkami?
Mezi režimy zobrazení přepínejte klávesovou zkratkou Win+P .

Stačí zapojit monitor do příslušného portu na počítači a Windows by na něj měl automaticky rozšířit plochu. Nyní můžete přetahovat windows mezi monitory.

Pokud jde o toto, jak změnit klávesovou zkratku?

Změna přiřazení klávesy

Připojte klávesnici, kterou chcete konfigurovat. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Centrum myši a klávesnice Microsoft. V zobrazeném seznamu názvů kláves vyberte klávesu, u které chcete změnit přiřazení. V seznamu příkazů klávesy, u které chcete změnit přiřazení, vyberte nějaký příkaz.
Pokud jde o toto, co znamená ctrl y?
Klávesová zkratka CTRL+Y obecně zopakuje poslední provedenou akci, ale její použití je svázáno s jinou klávesovou zkratkou CTRL+Z, jež vrací činnost v rámci aktivního procesu o krok zpět.

Kde je na klávesnici and?

Samozřejmě i & lze napsat pomocí ASCII kódů a nakonec to pro některé může být jednodušší. Stačí podržet levý alt a na numerické klávesnici vyťukat kód 38 a Alt pustit.

By Lieberman

Similar articles

Jak se skládá hudba? :: Jak napsat čtverec na klávesnici?
Užitečné odkazy