Domovská stránka > C > Co To Je Of?

Co to je Of?

Význam: Off - anglicky "vypnuto" či "zhasnuto". Opakem je ON (zapnuto). Často se tak označují stavy vypínače ON/OFF (neboli zapnuto/vypnuto).

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, co znamená 12 00 am?

V případě 12 hodinového formátu se čas bude zobrazovat se zkratkou AM nebo PM. AM je zkratka pro latinský název Ante Meridiem = „před polednem".
Navíc, co je 5 pm?
Je 17:00 pět odpoledne. Am means 5 pm local time.

Navíc, kolik hodin je 5 pm?

Pokud chceme říci, že je 8 hodin ráno, řekneme 8 a.m. (a.m. nebo jen am je zkratka latinských slov ante meridiem, což znamená před polednem) 20:00 vyjádříme jako 8 p.m. (p.m. nebo jen pm je z latinského post meridiem, což znamená po poledni).
Co je friend?
friend [frend]

friends of sth stoupenci, příznivci, podporovatelé čeho země, organizace ap.

Pokud jde o toto, co je to felit?

Felit – univerzální slovo, které se hodí pro všechny situace – nejčastěji však posedět s přáteli, popít, něco pořešit, odpočívat.
Co je to keep?
keep = udržet někoho/něco (v daném stavu)

A další otázka, co znamená v chatu f?

Sociální sítě po smrti Karla Gotta zaplavily reakce v podobě písmene F. To, co by se některým mohlo zdát jako projev neúcty, je náhrada za zaběhlou zkratku RIP, která se do češtiny překládá jako: „Odpočívej v pokoji". Převážně mladí lidé jí vlastně slangově vyjadřují respekt k zesnulé osobě.
Co znamená v emailu re?
v předmětu e-mailových zpráv bývá text Re: na začátku předmětu vykládán jako zkratka anglického response či reply – odpověď (např. Microsoft nahradil Re v lokalizované verzi Outlooku textem Odp.:)

Kdy se používá člen The?

V češtině jsou to bezpředložkové vazby, kde je druhé slovo ve druhém pádu (čaj – čaje, voda – vody, víno – vína). V angličtině pochopitelně pády neznají a ke změně koncovky nedochází (water bude vždy water), proto musíme pád vyjádřit jinak. Druhý pád vyjádříme přidáním předložky of. Podobně by bylo špatně a glass wine.

By Iris Gilchrest

Jak se říká výsledku při dělení? :: Jak udělat kopii obrazovky na počítači?
Užitečné odkazy