Domovská stránka > J > Jak Sdílet Soubory Přes Odkaz?

Jak sdílet soubory přes odkaz?

Přes webové rozhraní je možné sdílet soubory i celé složky – stačí na ně klepnout pravým tlačítkem myši a zvolit možnost Get link. Získaný odkaz pak můžete poslat příjemci způsobem, který sami uznáte za vhodný. Soubory a složky lze také sdílet – k tomu slouží možnost Share.

Přečtěte si více

Související článek

Jak připojit telefon k televizi přes HDMI?

Jak připojím mobilní telefon k televizoru? Zakupte si redukci. Redukce má obvykle napájecí port micro USB. Standard MHL umožňuje připojení mobilního telefonu k televizoru.

A jak sdílet pdf soubor?

Soubor můžete sdílet jedním z následujících způsobů:
  1. Najeďte kurzorem na soubor a klikněte na možnost Sdílet nebo klikněte na nabídku možností (...) a vyberte možnost Sdílet.
  2. Kliknutím na tlačítko Sdílet na pravém panelu sdílejte vybraný soubor.
Pokud jde o toto, co je sdílení souboru?
Můžete odesílat a přijímat soubory a aplikace do a ze zařízení Android v okolí. Důležité: Tato funkce ve vaší oblasti zatím nemusí fungovat. Postup sdílení se může zobrazovat, i když nemáte nejnovější verzi aplikace.

Jak udělat sdílený disk?

Sdílení jednoho souboru
  1. Na počítači otevřete Disk Google, Dokumenty, Tabulky nebo Prezentace.
  2. Klikněte na soubor, který chcete sdílet.
  3. Klikněte na Sdílet nebo na ikonu pro sdílení .
Navíc, co je to sdílený disk?
Sdílené disky jsou takové disky, které jsou k dispozici na více počítačích zároveň. Využívají se především ke stahování a ukládání souborů. Pro přístup na sdílený disk je potřeba získat oprávnění. Sdílení může být tak jednorázové i dlouhodobé.

Související článek

Jak udělat z obrázků odkaz?

Aby odkaz fungoval, musí být obrázek uložen ve složce Obrázky.

Jak poslat odkaz na soubor?

Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.
Jak poslat soubor přes úschovnu?
Maximální velikost nahrávaného souboru je identická, Posilej nabízí jeho stažení hned padesátkrát, Uschovna pouze třicetkrát.
...
Srovnání bezplatných verzí Posilej.cz a Uschovna.cz.
Posilej.czÚschovna
Velikost zásilky30 GB30 GB
Doba uložení21 dní14 dní
Počet stažení5030

Jak poslat data přes internet?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
A jak sdílet složku one drive?
Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na soubor nebo složku ve vaší OneDrive složce na počítači a vybrat Sdílet OneDrive odkaz. Tím zkopírujete do vaší schránky odkaz, který pak můžete vložit kamkoli, kde ho chcete poslat.

Jak sdílet soubory mezi počítači?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor (nebo ho dlouze stiskněte) a pak vyberte Zobrazit další možnosti > Povolit přístup k > Konkrétní lidé. Vyberte uživatele v síti, se kterými chcete soubor sdílet, nebo výběrem možnosti Všichni udělte všem uživatelům v síti přístup k souboru.

By Arlinda Rebman

Similar articles

Jak sdílet dokument ve Wordu? :: Jak sdílet online Excel?
Užitečné odkazy