Domovská stránka > J > Jak Otevřít Hypertextový Odkaz Ve Wordu?

Jak otevřít hypertextový odkaz ve Wordu?

Pokud to potřebujete, klikněte na otevřít ve Wordu. Pokud chcete vytvořit hypertextový odkaz, klikněte na vložit > odkaz. Do pole zobrazený text zadejte text, na který budou lidé kliknout. Pokud chcete vytvořit odkaz na webovou adresu, zadejte nebo vložte adresu do pole adresa .

Přečtěte si více

Související článek

Jak udělat z obrázků odkaz?

Aby odkaz fungoval, musí být obrázek uložen ve složce Obrázky.

Navíc, jak vytvořit křížový odkaz ve wordu?

Na kartě Vložení klikněte na Křížový odkaz. V poli Typ odkazu klikněte na rozevírací seznam a vyberte, na co chcete vytvořit odkaz. Seznam dostupných možností závisí na typu položky (nadpis, číslo stránky a další), na kterou vytváříte odkaz.
Můžete se také zeptat, jak vytvořit hypertextový odkaz v excelu?
Na listu vyberte buňku, ve které chcete vytvořit odkaz. Na kartě Vložení vyberte Hypertextový odkaz. Taky můžete na buňku kliknout pravým tlačítkem a vybrat v místní nabídce Hypertextový odkaz... nebo stisknout klávesy Ctrl+K.

Jak udělat z obrázku URL?

Získání adresy URL obrázku
  1. Na počítači přejděte na adresu images.google.com.
  2. Vyhledejte příslušný obrázek.
  3. Ve výsledcích vyhledávání obrázků klikněte na obrázek.
  4. Na panelu vpravo klikněte na ikonu možností Sdílet .
  5. V sekci Odkaz zkopírujete kliknutím klikněte na adresu URL.
Jak poslat obrázek přes odkaz?
Díky webu imgway.cz můžeš během chvilky nahrát své obrázky na internet a jednoduše je sdílet. Poslat přátelům screenshot, vložit obrázek do diskuzního fóra, sdílet rovnou celé album z dovolené... Stačí vybrat obrázek ze svého počítače a kliknout na uložit, web sám vygeneruje vhodné odkazy.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak vložit obrázek do Pspadu?

Obrázky vložíme pomocí tagu <img /> (jako image = obrázek).
Lidé se také ptají, jak vložit odkaz na webnode?
Vložit odkaz
  1. Odkaz vložíte na stránky do bloku s formátovaným textem. Klikněte na tlačítko "Upravit text" v černé liště nad textovým blokem.
  2. V textu pomocí kurzoru označte slova, která budou odkazovat na jinou stránku.
  3. Jako "Typ odkazu" zvolte možnost "Stránka".
  4. Odkaz je vytvořen.
  5. Odkaz nezapomeňte publikovat.

Pokud jde o toto, jak přejmenovat link?

Klepněte pravým tlačítkem myši na požadovaný odkaz v aplikaci. Vyberte volbu Přejmenovat následovně: Chcete-li přejmenovat odkaz na objekt, klepněte postupně na volby Položka aplikace, Přejmenovat. Chcete-li přejmenovat odkaz na soubor nebo adresu URL, klepněte na volbu Přejmenovat.
Když to vezmeme v úvahu, jak zkrátit hypertextový odkaz?
Zkracování URL prakticky

Stačí pouze vložit URL odkazu (včetně počátečního http://, https:// nebo ftp://) a kliknout na tlačítko zkrátit. Proběhne-li zkrácení v pořádku, systém vygeneruje náš odkaz, který bude přesměrovávat na původní zadanou adresu.

Následně, jak zrušit sdílení souboru?

Vyberte soubor či složku, kterou chcete přestat sdílet, a na konci řádku klikněte na Sdílené. V pravé straně okna se zobrazí nabídka Spravovat přístup. Klikněte na tři tečky. Pro zrušení sdílení klikněte u odkazu na křížek.

By Seroka

Similar articles

Jaký je rozdíl mezi souborem a adresářem? :: Jak se zbavit hypertextového odkazu?
Užitečné odkazy